Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    106
  • Bu anket kapanacak: .
Siz sağduyudan yana olmayabilirsiniz. Şahsi fikriniz, anladım zaten, çokça belirttiniz.

Kulüp öyle olmak zorunda. Yöneticiler öyle olmak zorunda. Ben bu gibi kriz durumlarında Erden Timur'u ve onun yaptığı açıklamalar sonrası gelen güven hissini arıyorum. Şu an yönetimden ne diyeceğini, ne demesi gerektiğini bilmeyenlerin olduğuna eminim.

Siz ağzın üstüne kodummu otursun aşağı diye asıp kesmeye devam ediniz, olaylar öyle çözüme kavuşmuyor.
Yakışmadı renkdaş, medeni değil bu davranış dememişim gibi sanki. Aynı fikirde olmayabiliriz ama çarpıtmaya da gerek yok. Tespit yaptım ancak bunun medeni de olmadığını ve bu da böyle birşeyin olmaması gerektiği anlamına geldiğini bilmen gerekir. Derdimiz Galatasaray, ikimizin de, barış değil. Ayrıca ET bana göre hala Galatasaray yönetiminde etkili, Abdullah bey üzerinden etki ettiğini düşünüyorum (bu benim kanaatim). Asıp kesmek değil, her eyemin karşılığı var, Galatasaray’ı zor durumda bırakıyorlar diyoruz. Kalkıp desem ki sen menajerin adamısın barış piarını yapıyorsun yönetimi bu nedenle eleştiriyorsun desem yakışık alır mı, doğru olur mu? Ayıptır renkdaş. Tespitimin aksini iddia ediyorsan gerekçeni ortaya koyarsın olur biter.. ne zaman astık kestik?

herif 1 hafta önce GS mutluluktur diye post atiyor

malum vaziyeti ortada

zamaninda da su postu atmis;

efendi gibi top oynayip su sovlara girmeyin bari birader

cakma büyücü de söyle GS liyim ,Terim den GS li olmayi ögrendim fln diyodu

yürüyün gidin lan

Cok cahil cocuklar bunlar o yuzden sozlerinin , pozlarinin bir onemi yok. Ulkenin genel vaziyetinden farkli olmasi mumkun degil zaten.

barışın da çok umurunda sanki kadro dışı kalmak.

1 sene oynamasa nolcak alıcım hazır kafasında düşünüyor belli ki, en kötü başka bir arap takımı olmadı ordan fb yaparım kafasında belli ki.

Macun malından sonra kendini bu kadar kısa zamanda irite ettiren biri daha görmemiştim 🤣

Boey nasıl gitti mesela? Onda da antrenmana çıkmama, maça çıkmama süreci oldu. Ne yaptı Erden Timur dirayetli durdu istediğimiz şartları vermezseniz bırakmıyoruz dendi ve istenilen şartları aldı. Mevcut yönetiminde yapması gereken bu ya istediğini alacaksın yada bırakmayacaksın.
Baksanıza bazı arkadaşların zoruna gidiyor bu yöntem. Olması gereken bu. Dingonun ahırı değil burası. Singonun takımı olmasını isteriz tabi ki

Gecen bizim scout şef utkucan'ı stadın orada gordum fotoğraf cektircektim vazgeçtim

Geri
Üst Alt