Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Boey nasıl gitti mesela? Onda da antrenmana çıkmama, maça çıkmama süreci oldu. Ne yaptı Erden Timur dirayetli durdu istediğimiz şartları vermezseniz bırakmıyoruz dendi ve istenilen şartları aldı. Mevcut yönetiminde yapması gereken bu ya istediğini alacaksın yada bırakmayacaksın.
Tam dediğim yere geldin. Boeyin aklı başında bir menajeri vardı. Kalkıp siyah story filan attırmadı, bildiri yayımlamadı, taraftara yönetimi şikayet etmedi, sırrı ifşa etmedi, herşey yönetim ile onlar arasında kaldı. Dışarıya tam anlamıyla yansıtmadan yönetime mesaj verdi. Erden de getir istediğimi git dedi, blöfü yemedi. Baktı olmuyor, akıllı adam, kimseyi karşısına almadı ve bayern ödeme yaptı.
işte boey ile barış olayı aynı olay olsa da, yönetilme süreci arasında siyah ile beyaz kadar fark var. Bu da cahil ile bilen arasındaki farkı gösteriyor.
Düşün araya vedat adındaki futbolcumuz yönetime gidiyor.. menajerlik bu mu?

İlkay eytden emekli olacak hala Galatasaray'a mırın kırın ediyor ne garip bir adam. Şimdi gelmeyeceksen ne zaman geleceksin birader?

Yemin ederim şu forumdan 10 kişi seçsem Galatasarayi daha iyi yönetir. Her telden var. Oyuncuya nazik davranacak, oyuncunun ağzına edecekxrakio yöneticilerle dalasacak cok ıyi ekip var.

Bu Barış ne yaptırım uygulanacak neden hâlâ bu konuda ilerleme yok anlamakta güçlük çekiyorum.

Bence değil, neden?
Aklı başında adamlarla herşeyi konuşursun ama herşeyi. Ancak cahille hiçbiryer konuşamazsın. Barış ve özellikle temsilcisi o yayınladıkları metinde anlaşılıyor ki zır cahiller. Ben hayatımda profesyonel manada buna yakın çok az cahillik gördüm. Bu forumda bile o metnin altına para karşılığı imza atacak tek bir kişi çıkmaz yahu.
Dolayısıyla kim olursa olsun cahille başedemez. Gördüğümüz, yumruklar sıkılmış sadece bağıran bir figür var.. ne kadar zeki olursan ol, ne kadar beşeri ve sosyal ilim bilirsen bil birşey yapamazsın bu adama sözle. Ancak ve ancak o ağzın üstünde güçlü bir yumruk hissederse aklı başına gelir, bu da medeni insana göre değil.
Siz sağduyudan yana olmayabilirsiniz. Şahsi fikriniz, anladım zaten, çokça belirttiniz.

Kulüp öyle olmak zorunda. Yöneticiler öyle olmak zorunda. Ben bu gibi kriz durumlarında Erden Timur'u ve onun yaptığı açıklamalar sonrası gelen güven hissini arıyorum. Şu an yönetimden ne diyeceğini, ne demesi gerektiğini bilmeyenlerin olduğuna eminim.

Siz ağzın üstüne kodummu otursun aşağı diye asıp kesmeye devam ediniz, olaylar öyle çözüme kavuşmuyor.

sami postlarımı likelıyor sanırım yanlış düşünüyorum

hayat tecrübesi doğru yolu gösterecektir
10 yıl geriden geliyorsun

normal bizde sizlerin yaşında böyle düşünüyorduk

insan zamanla öğreniyor herşeyi

özellikle bu parazitlerle nasıl davranılması gerektiğini hayat kafana vura vura öğretiyor

samide daha genç

o da öğrenecek

aynı evlilik olayı gibi :)

Daha ilk geldiğinde sağlam topçu olur Kerem yerine ilk 11 oynamalidir diyen iki kişiden biriydim
İnsanlar kayırdıklarının, üstün tuttuklarının, itimat ettiklerinin kazığını yiyip. Mağdur ettikleri, ayrım yaptıkları, boynunu büktükleri insanlara muhtaç olmadan gebermeyecekler , uzun lafın kısası, Barış ve Kerem S.gitsin , mide bulandırdılar

hayat tecrübesi doğru yolu gösterecektir
10 yıl geriden geliyorsun

normal bizde sizlerin yaşında böyle düşünüyorduk

insan zamanla öğreniyor herşeyi

özellikle bu parazitlerle nasıl davranılması gerektiğini hayat kafana vura vura öğretiyor

samide daha genç

o da öğrenecek

aynı evlilik olayı gibi :)
ben zaten gs menfaati için bekleyelim diyorum barış umrumda değil bu saatten sonra

fevri çıkışlar gsye de zarar verebilir diye diyorum

değil 3 yıl 3 ay bile kadro dışı kalamaz

ya kulübün istediği paraya satılır ya da birkaç maç sonra kadroya girer başka bir ihtimal yok

bu 2 ihtimalde de futbolcuya boyun eğmek gibi bir şey yok zaten yok
Dediğinde haklısın, ancak karşında profesyonel bir ekip yok ki. Yumruğunu sıkmış ve tehditle yönetime boyun eğdirmeye çalışan, ilkokul terk seviyesinde bir ekip var. Normalde süreç böyle mi olurdu? Kerem olayı Arda olayı yaşadık boey vs… karşında maalesef sözleşmeden kuraldan anlayan kimse yok..

Neom barışı çok istiyorsa eğer Donnarumma ve Lookman ın bonservis bedellerini acilen hesabımıza göndermeli

Geri
Üst Alt