Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.085
- 34.053
- 2.478
Gecen haftaya kadar olagan disi normal gidiyordu. Bu hafta hersey normale döndu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam dediğim yere geldin. Boeyin aklı başında bir menajeri vardı. Kalkıp siyah story filan attırmadı, bildiri yayımlamadı, taraftara yönetimi şikayet etmedi, sırrı ifşa etmedi, herşey yönetim ile onlar arasında kaldı. Dışarıya tam anlamıyla yansıtmadan yönetime mesaj verdi. Erden de getir istediğimi git dedi, blöfü yemedi. Baktı olmuyor, akıllı adam, kimseyi karşısına almadı ve bayern ödeme yaptı.Boey nasıl gitti mesela? Onda da antrenmana çıkmama, maça çıkmama süreci oldu. Ne yaptı Erden Timur dirayetli durdu istediğimiz şartları vermezseniz bırakmıyoruz dendi ve istenilen şartları aldı. Mevcut yönetiminde yapması gereken bu ya istediğini alacaksın yada bırakmayacaksın.
Siz sağduyudan yana olmayabilirsiniz. Şahsi fikriniz, anladım zaten, çokça belirttiniz.Bence değil, neden?
Aklı başında adamlarla herşeyi konuşursun ama herşeyi. Ancak cahille hiçbiryer konuşamazsın. Barış ve özellikle temsilcisi o yayınladıkları metinde anlaşılıyor ki zır cahiller. Ben hayatımda profesyonel manada buna yakın çok az cahillik gördüm. Bu forumda bile o metnin altına para karşılığı imza atacak tek bir kişi çıkmaz yahu.
Dolayısıyla kim olursa olsun cahille başedemez. Gördüğümüz, yumruklar sıkılmış sadece bağıran bir figür var.. ne kadar zeki olursan ol, ne kadar beşeri ve sosyal ilim bilirsen bil birşey yapamazsın bu adama sözle. Ancak ve ancak o ağzın üstünde güçlü bir yumruk hissederse aklı başına gelir, bu da medeni insana göre değil.
sami postlarımı likelıyor sanırım yanlış düşünüyorum
A Takımla demedim ki gönder u 19 ile takılsın. A takımın idmanına ne yüzle çıkacak ?Haftaya kendisi çıkar zaten milli maç geliyor diye
ben zaten gs menfaati için bekleyelim diyorum barış umrumda değil bu saatten sonrahayat tecrübesi doğru yolu gösterecektir
10 yıl geriden geliyorsun
normal bizde sizlerin yaşında böyle düşünüyorduk
insan zamanla öğreniyor herşeyi
özellikle bu parazitlerle nasıl davranılması gerektiğini hayat kafana vura vura öğretiyor
samide daha genç
o da öğrenecek
aynı evlilik olayı gibi![]()
Solo il gala diyen cuestayı zorla kapı dışı etmek ne derece doğru dimiCuesta kaldıysa akanjiye ne gerek var
Dediğinde haklısın, ancak karşında profesyonel bir ekip yok ki. Yumruğunu sıkmış ve tehditle yönetime boyun eğdirmeye çalışan, ilkokul terk seviyesinde bir ekip var. Normalde süreç böyle mi olurdu? Kerem olayı Arda olayı yaşadık boey vs… karşında maalesef sözleşmeden kuraldan anlayan kimse yok..değil 3 yıl 3 ay bile kadro dışı kalamaz
ya kulübün istediği paraya satılır ya da birkaç maç sonra kadroya girer başka bir ihtimal yok
bu 2 ihtimalde de futbolcuya boyun eğmek gibi bir şey yok zaten yok