Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
siz size yapılan kötülüğün farkında bile değilsiniz

bu parazit bu işi sulh içinde çözebilirdi ama paraxitlik yolunu seçti

çünki karakteri bozuk

düzgün biri olsaydı bu yaşanmazdı!

ezip geçeceksin başka çare yok yoksa diğer parazitlerde aynı şeyi yapar!
Bu arada Yunusa sovenler ayni boku Yunus da yiyebilirdi. Bu konuda Okan mason a katılıyorum. Yunus sakat sakat oynadı etti. Ha illaki menajerine uyup uyuşmazliklar yaşanmıştır ama hiç bir zaman kulübü yari yolda birakacak tutum sergilemedi.Eger bugün bu olaylara tarihi bir cevap vermezsen yarin bir gun herkes gider menajere 5 ateşler Galatasaraydan topculari ucuza çalar götürür

3 sene çürüteceğimize topuklarına sıkalım futbol hayatı bitsin herkese daha net bir msj vermiş oluruz
ç

ahhhh ahhhh bu kulubun solcularını. kafasına sıçayım fbjklilerin gazına gelip mehmet ağarı uzaklaştırdılar

mehmet sğar fbjkli olsa fahri başkan yapardı bu ikiyüzlü şerefsizler!!!!

bak bakalım gsnin adını anabiliyormuydu kimse!

bazen parazitlere mehmet ağarlar şart!

I'm not a girl, I'm not a boy, imme a coconutttt, immee coconut, cocococonut 🎶🎶

Kulağımda çınladı walla 🧏‍♂️
james franco wtf GIF

yanlış işte

götür sen pazarlık sürsün

bizim kaç transferimiz böyle oldu
Neye göre yanlış. Takım Barış'tan oluşmuyor diğer oyuncular ve onların da bir duygu- düşünceleri var. 4 antrenmana katılmayan adamı ilk 11 oynatmak veya kadroya almak sence diğer oyunculara iyi bir mesaj mı?

Erden Timur gibi yönetici olsa ufacık bir basın açıklaması ile bu çıkmazın köpüğünü alırdı, hocanın Kayseri deplasmanı öncesi yükünü hafifletirdi. Sağduyulu bir açıklama ihtiyacı var her şeyi kesip biçmeden.
Bence değil, neden?
Aklı başında adamlarla herşeyi konuşursun ama herşeyi. Ancak cahille hiçbir şey konuşamazsın. Barış ve özellikle temsilcisi o yayınladıkları metinde anlaşılıyor ki zır cahiller. Ben hayatımda profesyonel manada buna yakın çok az cahillik gördüm. Bu forumda bile o metnin altına para karşılığı imza atacak tek bir kişi çıkmaz yahu.
Dolayısıyla kim olursa olsun cahille başedemez. Gördüğümüz, yumruklar sıkılmış sadece bağıran bir figür var.. ne kadar zeki olursan ol, ne kadar beşeri ve sosyal ilim bilirsen bil birşey yapamazsın bu adama sözle. Ancak ve ancak o ağzının üstünde güçlü bir yumruk hissederse aklı başına gelir, bu da medeni insana göre değil.

Gideceğim diye göt attığı takım Neom. Menajer cetesi fb'li. Ucuza koparıp hulle ile fb'ye peşkes çekilmeye çalışılmıyorsa ben bisey bilmiyorum. 2 kelam edip sulh yapacağına ite kopuğa bildiri yayınlatıp buna çanak tutyorsa futbolcu sürünmelidir. Hatta ibretlik yapılmalıdır. Üzgünum. Bu dakikadan sonra sorun çözülur mevzusu güdenler biraz polliyannacılık oynuyor gibi. Her puan kaybımda anası avradı yadedilir artık bu is boyle malesef

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

siz size yapılan kötülüğün farkında bile değilsiniz

bu parazit bu işi sulh içinde çözebilirdi ama paraxitlik yolunu seçti

çünki karakteri bozuk

düzgün biri olsaydı bu yaşanmazdı!

ezip geçeceksin başka çare yok yoksa diğer parazitlerde aynı şeyi yapar!
Bir tane çürük elma sepetteki bütün elmaları çürütür.

vallah çok şükür iyi niyetli ve kötü niyetli insan ayrımını yapacak yaşa geldik

ne pislikler görfüm ben bu hayatda
hiçbirindende bir bok olmadı

insandır sorunu olur iyi niyetle herşey çözülür yeter ki iyi niyet olsun

kötü niyet görürsem aynı şekilde cevap veriyorum öylelerine empatiden uzak bu parazitlere öyle davranılır çünki
Adil olunduktan sonra kısasda hayat vardır, ben de yavaş yavaş senin geldiğin noktaya vardım.

Eskiden İsa idik, şimdi Musa olduk!

Yanisi eskiden pek merhametli idik, şimdi tahammülümüz kalmadı.

işim gereği insan yönetiyorum

böylelerinş parazit gibi ezip geçmezsen başını ağrıtıyor

güçlüyken ezip geçeceksin

böyleleri parazitdir
ve ezilerek yok edilmelidirler

50 milyon insanı yok saymanın bşr bedeli olacak!!!!

Ben de 26 yıllık meslek hayatımının 17 yılında insan yönettim.. Çok şükür ki Allah emekliliği nasip etti de kurtuldum (EYT li değilim).

Yapılan bir disiplinsizliği, terbiyesizliği görmezden gelip, yaptırımsız bırakınca bu durum diğer çalışanlar tarafından not alınıyor ve devamı geliyor.. Defalarca test edildi, yaşandı..

Bence değil, neden?
Aklı başında adamlarla herşeyi konuşursun ama herşeyi. Ancak cahille hiçbiryer konuşamazsın. Barış ve özellikle temsilcisi o yayınladıkları metinde anlaşılıyor ki zır cahiller. Ben hayatımda profesyonel manada buna yakın çok az cahillik gördüm. Bu forumda bile o metnin altına para karşılığı imza atacak tek bir kişi çıkmaz yahu.
Dolayısıyla kim olursa olsun cahille başedemez. Gördüğümüz, yumruklar sıkılmış sadece bağıran bir figür var.. ne kadar zeki olursan ol, ne kadar beşeri ve sosyal ilim bilirsen bil birşey yapamazsın bu adama sözle. Ancak ve ancak o ağzın üstünde güçlü bir yumruk hissederse aklı başına gelir, bu da medeni insana göre değil.
Boey nasıl gitti mesela? Onda da antrenmana çıkmama, maça çıkmama süreci oldu. Ne yaptı Erden Timur dirayetli durdu istediğimiz şartları vermezseniz bırakmıyoruz dendi ve istenilen şartları aldı. Mevcut yönetiminde yapması gereken bu ya istediğini alacaksın yada bırakmayacaksın.

Neye göre yanlış. Takım Barış'tan oluşmuyor diğer oyuncular ve onların da bir duygu- düşünceleri var. 4 antrenmana katılmayan adamı ilk 11 oynatmak veya kadroya almak sence diğer oyunculara iyi bir mesaj mı?

mükemmel bir mesaj

biz sizi satana kadar nereye istersek oraya götürür istersek de satmayız

Bu arada ilerde Türkiyeye satılırsa cezai para cezası ödenir işini saçma görenlere tek sorum madem saçmaydı yıllarca neden biz veye fb yusuf yazıcıyı alamadı hadi gelin açıklayın

3 sene sözleşmesi var dostum nasıl geçici lisans falan alacak? Kadro dışı idari bir karar 10 çeşit sebep sayar yine haklı çıkar kulüp örneği var mı transfer olamayıp lisans alabilenin?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Eşek gibi istediğimiz parayı fifadan ödetiriz. Kulübüne de bir şey çıkmaz bu arada kendisine giren girer.

Geri
Üst Alt