Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Bugün bir açıklama gelir muhtemelen kulüpten.
Kayseriye gidip yedek otursaydı hatta tribünde bile olsaydı sorun olmazdı. Burada ipleri koparmış ki muhtemelen gitmek de istemedi.
Galatasarayı cezalandırıyor herif farkında mısınız.
Kayseriye hareket etmeden kadro dışı kaldığı bildirimi düşer.
hiçbişey düşmez

barış bu süreçte antrenmanlara çıkmadı. bunu tespit ettirip kadro dışı bırakabilirsin ancak oyuncu düzenli olarak yükümlülüklerini yerine getireceği bir sürece girip, kendini dialoga kapatabilir. buna bağlı olarak performansı da düşebilir.

oyuncu disiplinsiz davranış sergilemediğini, antrenmanlara geldiğini, sakatlığı olmadığını ispatlarsa -ki ispatlar- oyuncuyu başka takıma transfer olmak istediği bir süreci yaşadı diye kadro dışı bırakamazsın.

tek taraflı fesih sebebidir bu. geçici lisans ile istediği takıma gitmesine kadar yolu var bu işin.
Oyuncu sağlık testine sokarsın sakatlığı olmadığını kanıtlarsın bu durumda cezayı da verebilirsin. Isak, Lookman, Osimhen, Gyokeres gibi oyuncuların kulüplerinin yaptığını yapacaksın bu kadar basit. Bu sene bunun örneği de çok. Ya istediğini alacaksın yada transfer dönemi elbet bitecek biraz burnunu da sürteceksin o istediği zamlar, primlerde olamayacak para cezasını da vereceksin. Transfer dönemi bittikten sonra 1-2 haftaya zaten göreceğiz iş oluruna gelecek. Önünde DK var, CL var ve 3 sene sözleşmesi var. Ekonomik durumumuz kötü olsaydı bu yapılanlar bize ciddi tehdit olabilirdi ama şu anda bu tehditlere boyun eğmememizi sağlayacak düzeyde bence şu an ekonomik durumumuz.

Menajeri boş yapana kadar bekleyelim tarafındaydım ama 50 cash getiriyorsa gitsin getirmiyorsa sözleşmesi bitene kadar süründürelim.

rasyonel olmak zorundayız, sivri yorumlardan kaçınalım

bu hafta yaşananlar hoş olmasa da düzelebilecek mevzular samimi bir özür ve pişmanlıkla.

ipler tamamen koparsa max 2 seneye fbde görürüz

biraz itidal
Çok iyi niyetlisiniz yada benim içim çok kötü. Ne bileyim Kerem dün Avrupa kariyer deyip zorla gitti, bugün fb aşkı ile tutuluyor.
Bugün barış keremden de ötesini yapıp tüm köprüleri yıktı; boykot siyah story atmalar, menajere açıklattırmalar vs
Bunu Arabistan için mi yapıyor? Kariyer için mi? Para için mi?
E dün aynısını zaten Kerem yapmıştı ve bugünü görüyoruz,
Bu barışın yarın ne yapacağına işaret değil mi?

Komplo teorisine gelirsek; (özellikle Galatasaray- fb süper kupa Arabistan olayını hatırlamanızı istiyorum)
Düzelebilecek mevzular olduğunu sanmam: işin içinde küresel düzen savunucularının adamları var: Prens Muhammed bin Salman ve Ali Koç.
Bu son yazdığım sadece teori özellikle belirteyim tekrar.

rasyonel olmak zorundayız, sivri yorumlardan kaçınalım

bu hafta yaşananlar hoş olmasa da düzelebilecek mevzular samimi bir özür ve pişmanlıkla.

ipler tamamen koparsa max 2 seneye fbde görürüz

biraz itidal

bugün itibariyle o iş bitti

eşşek gibi kayseriye götürülmesi gerekiyordu

barış bu süreçte antrenmanlara çıkmadı. bunu tespit ettirip kadro dışı bırakabilirsin ancak oyuncu düzenli olarak yükümlülüklerini yerine getireceği bir sürece girip, kendini dialoga kapatabilir. buna bağlı olarak performansı da düşebilir.

oyuncu disiplinsiz davranış sergilemediğini, antrenmanlara geldiğini, sakatlığı olmadığını ispatlarsa -ki ispatlar- oyuncuyu başka takıma transfer olmak istediği bir süreci yaşadı diye kadro dışı bırakamazsın.

tek taraflı fesih sebebidir bu. geçici lisans ile istediği takıma gitmesine kadar yolu var bu işin.
3 sene sözleşmesi var dostum nasıl geçici lisans falan alacak? Kadro dışı idari bir karar 10 çeşit sebep sayar yine haklı çıkar kulüp örneği var mı transfer olamayıp lisans alabilenin?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

BAY hala kadro dışı bırakılmaması, gelecekte her sporcunun bunu rahat rahat yapabileceği anlamına geliyor, GALATASARAY'ı dokunulur kılmamak adına BAY derhal kadro dışı bırakılmalı A takım antremanlarından uzaklaştırılmalıdır, bunları yapmadan satarsan ki kaça giderse gitsin GALATASARAY markası zarar görecektir.

The Mason, kıyma makinesi, insan öğütücü 🫣

vallah çok şükür iyi niyetli ve kötü niyetli insan ayrımını yapacak yaşa geldik

ne pislikler görfüm ben bu hayatda
hiçbirindende bir bok olmadı

insandır sorunu olur iyi niyetle herşey çözülür yeter ki iyi niyet olsun

kötü niyet görürsem aynı şekilde cevap veriyorum öylelerine empatiden uzak bu parazitlere öyle davranılır çünki

Osimhen olayı kesin ve net örnektir. Adamlar bir kuruş iniyor mu Barış efendi sen yüksek alacaksın diye istersen beleşe bırakalım bak sen akıllıya. 3 sene sozlesmen var ya seve seve özür dilersin yada seni o çok isteyen takımına bizim isteğimizi kabul ettirirsin

2 günde bu hale geleceğini düşünmüyorum ben olayın geçmişi var bence, ya yabancılara verilen maaş konusunda rahatsızlığı var beyimizin ya da gerçekten söz falan verilmiş. Olay maaş dengesizliği ise zaten yeni sözleşme yenilendi görüşmede 10 istiyorum dersin kulüpte verir vermez kapanır gider olay, daha yeni zam almışsın maaşına şimdi az bulmak ilginç geliyor.

o yüzden k.dışı bırakabilirsin yazdım ya ilk cümlemde. elinde somut veri var. adam antrenmana gelmemiş.

devamındaki süreci diyorum. oyuncu ayrılmak istemeye devam edip, taraftarla arası bozuk, takım arkadaşlarına karşı dialogu kapalıyken de yükümlülüklerini yerine getirmeye devam edebilir. o zaman keyfi k.dışı bırakamazsın. onu diyorum.

Bireysel çalışmalarına devam etmesi için tesisi kullanmasına izin verirsen sorun olmaz diye biliyorum.. Belki de ben yanlış biliyorumdur..

Dünkü ilkokul terk, menajer müsveddesinin yaptığı açıklamadan sonra ipler tamamen koptu zaten.. Bu adamın ve sözüm ona temsilcisinin yaptıklarının izahı yok..

Ama burası Türkiye.. Ne 180 derece dönüşler gördük.. Bu adamdan da, bizim yöneticilerden de görebiliriz..

siz size yapılan kötülüğün farkında bile değilsiniz

bu parazit bu işi sulh içinde çözebilirdi ama paraxitlik yolunu seçti

çünki karakteri bozuk

düzgün biri olsaydı bu yaşanmazdı!

ezip geçeceksin başka çare yok yoksa diğer parazitlerde aynı şeyi yapar!

Kafasını traş etsek yeter bence

sheep shaving GIF

Geri
Üst Alt