Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Kanunen mümkün olmayan nedir?

Disiplinsiz davranışlardan dolayı gayet de kadro dışı bırakabilirsin.. Takım idmanlarına almayabilirsin..

Ancak kulüp tesislerini bireysel çalışması için açarsın..

Konu ile ilgili bilmediğimiz, sonradan değişen yasal bir mevzuat mı var?
barış bu süreçte antrenmanlara çıkmadı. bunu tespit ettirip kadro dışı bırakabilirsin ancak oyuncu düzenli olarak yükümlülüklerini yerine getireceği bir sürece girip, kendini dialoga kapatabilir. buna bağlı olarak performansı da düşebilir.

oyuncu disiplinsiz davranış sergilemediğini, antrenmanlara geldiğini, sakatlığı olmadığını ispatlarsa -ki ispatlar- oyuncuyu başka takıma transfer olmak istediği bir süreci yaşadı diye kadro dışı bırakamazsın.

tek taraflı fesih sebebidir bu. geçici lisans ile istediği takıma gitmesine kadar yolu var bu işin.

2, 1, 3 şeklinde sıralarım bende. Haklısın da ama yaptığı sıradan basit bir hata değil ki. Tam şaha kalktık Avrupa’da başarı diyoruz lige ambargo koyacaz diyoruz artık istediğimiz topçuyu alırız diyoruz, barış herşeyin içine ediyor. Mesela ben artık şlde başarı beklemiyorum. Çok kişi böyle düşünüyor. Ne hakkın vardı ki bunu yapmaya? Neden bu kadar enerjiyi boşa akıttın bu kadar kırdın zamanımızı aldın? Transfer diyoruz bir anda darmadağın oldu herşey. Bu cezasız mı kalmalı
çok sinir bozucu bir durum. katılıyorum. ama sakin olup beklemekte fayda var yine de.

Barışın zaten hicbirsey olmamış gibi maça çıkması doğru değil alınacak bir kötü sonuçta tüm oklar onun üzerine çevrilir bu tarz davranışın cezası olması lazım.Kadro dışı belki değil ama yedek de beklemesi lazım.Ayrica ben Barışın öyle mükemmel bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum.Iyi bir meblağaya satılırsa yeri dolmaz diye birsey yok.

Zamanında barçalıların nefret ettiği figo, Liverpool-torres-chelsea bile en azından kulüplerinin belirlediği şartlar altında gittiler, en güncel örnek Osimhen var 75 ten bir kuruş inmedi namussuzlar

Erden Timur gibi yönetici olsa ufacık bir basın açıklaması ile bu çıkmazın köpüğünü alırdı, hocanın Kayseri deplasmanı öncesi yükünü hafifletirdi. Sağduyulu bir açıklama ihtiyacı var her şeyi kesip biçmeden.

barış bu süreçte antrenmanlara çıkmadı. bunu tespit ettirip kadro dışı bırakabilirsin ancak oyuncu düzenli olarak yükümlülüklerini yerine getireceği bir sürece girip, kendini dialoga kapatabilir. buna bağlı olarak performansı da düşebilir.

oyuncu disiplinsiz davranış sergilemediğini, antrenmanlara geldiğini, sakatlığı olmadığını ispatlarsa -ki ispatlar- oyuncuyu başka takıma transfer olmak istediği bir süreci yaşadı diye kadro dışı bırakamazsın.

tek taraflı fesih sebebidir bu. geçici lisans ile istediği takıma gitmesine kadar yolu var bu işin.

İyi güzel de adam hafta başından beri idmana çıkmıyor zaten..

bizim yönetim aynı anda 2 şeyi yapamadığı için cuesta açıklamasını unutmuştur
Nelsson'u yapmışlardı. Cuesta meselesi endişelendirmekte. Ederson- Akanji paketi olacağına inanıyorum hala ama o da zaman geçtikçe endişelendiriyor. Senin dediğin gibi 2 işi bir anda yapamama ise kesin zaten.

yine de beklemekte fayda var iş tamamen sonuçlanana kadar
Net diyorum bak transfer sezonu sonuna kadar kadro dışı kalmalı. istediğimiz parayı getirir gider.
O olmayacakmış gibi planlama yapılmalı.
15 eylülde aklını başına alır gelir özür diler sonrasına bakılır.
Şu dakika yapılacak başka bir yöntem yok maalesef.

Konuşmayla düzelse çoktan düzelirdi adam zart diye idmana çıkmayıp kara görsel atıyor. Masum hareketler değil bunlar.

2 seneye FB de görürsek ne olur Cafer Bey?
malum menajerler ve fbnin işine gelmiş olur

bu hafta barışın yaptığının kabul edilir tarafı yok ama özür dilerim içi boş asalım keselim kadrodışı bırakalım deyip ortalığı ayağa kaldırmadığım için

rasyonel olmak zorundayız, sivri yorumlardan kaçınalım

bu hafta yaşananlar hoş olmasa da düzelebilecek mevzular samimi bir özür ve pişmanlıkla.

ipler tamamen koparsa max 2 seneye fbde görürüz

biraz itidal

adam seni beni umursamıyor 😂

neyin itidali

3 sene çürüsün sonra fbye gidebilir

herkese örnek olsun bu olay!!!!

malum menajerler ve fbnin işine gelmiş olur

bu hafta barışın yaptığının kabul edilir tarafı yok ama özür dilerim içi boş asalım keselim kadrodışı bırakalım deyip ortalığı ayağa kaldırmadığım için

Farklı düşünce de olabilirsin Cafer Bey kardeşim.. Ben sadece Fenere giderse ne olur diye sordum.. Kadro dışı bırakılsın demediğin için özür dilemene gerek yoktu 🙂

İyi güzel de adam hafta başından beri idmana çıkmıyor zaten..
o yüzden k.dışı bırakabilirsin yazdım ya ilk cümlemde. elinde somut veri var. adam antrenmana gelmemiş.

devamındaki süreci diyorum. oyuncu ayrılmak istemeye devam edip, taraftarla arası bozuk, takım arkadaşlarına karşı dialogu kapalıyken de yükümlülüklerini yerine getirmeye devam edebilir. o zaman keyfi k.dışı bırakamazsın. onu diyorum.

Benzer ekoldeki luis enrique’nin kapı önüne koyduğu Donnaruma için guardiola ne kadar istekli olur muamma. Üstelik 40 milyon verip bir kaleci almışken benzer maliyetlere girerler mi

Bence isteseler çoktan biterdi

Bugün bir açıklama gelir muhtemelen kulüpten.
Kayseriye gidip yedek otursaydı hatta tribünde bile olsaydı sorun olmazdı. Burada ipleri koparmış ki muhtemelen gitmek de istemedi.
Galatasarayı cezalandırıyor herif farkında mısınız.
Kayseriye hareket etmeden kadro dışı kaldığı bildirimi düşer.

Geri
Üst Alt