- 31 Ağustos 2021
- 54.138
- 39.471
- 2.228
Barfiks videolari mi cekiyormus?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barış bu süreçte antrenmanlara çıkmadı. bunu tespit ettirip kadro dışı bırakabilirsin ancak oyuncu düzenli olarak yükümlülüklerini yerine getireceği bir sürece girip, kendini dialoga kapatabilir. buna bağlı olarak performansı da düşebilir.Kanunen mümkün olmayan nedir?
Disiplinsiz davranışlardan dolayı gayet de kadro dışı bırakabilirsin.. Takım idmanlarına almayabilirsin..
Ancak kulüp tesislerini bireysel çalışması için açarsın..
Konu ile ilgili bilmediğimiz, sonradan değişen yasal bir mevzuat mı var?
çok sinir bozucu bir durum. katılıyorum. ama sakin olup beklemekte fayda var yine de.2, 1, 3 şeklinde sıralarım bende. Haklısın da ama yaptığı sıradan basit bir hata değil ki. Tam şaha kalktık Avrupa’da başarı diyoruz lige ambargo koyacaz diyoruz artık istediğimiz topçuyu alırız diyoruz, barış herşeyin içine ediyor. Mesela ben artık şlde başarı beklemiyorum. Çok kişi böyle düşünüyor. Ne hakkın vardı ki bunu yapmaya? Neden bu kadar enerjiyi boşa akıttın bu kadar kırdın zamanımızı aldın? Transfer diyoruz bir anda darmadağın oldu herşey. Bu cezasız mı kalmalı
barış bu süreçte antrenmanlara çıkmadı. bunu tespit ettirip kadro dışı bırakabilirsin ancak oyuncu düzenli olarak yükümlülüklerini yerine getireceği bir sürece girip, kendini dialoga kapatabilir. buna bağlı olarak performansı da düşebilir.
oyuncu disiplinsiz davranış sergilemediğini, antrenmanlara geldiğini, sakatlığı olmadığını ispatlarsa -ki ispatlar- oyuncuyu başka takıma transfer olmak istediği bir süreci yaşadı diye kadro dışı bırakamazsın.
tek taraflı fesih sebebidir bu. geçici lisans ile istediği takıma gitmesine kadar yolu var bu işin.
Nelsson'u yapmışlardı. Cuesta meselesi endişelendirmekte. Ederson- Akanji paketi olacağına inanıyorum hala ama o da zaman geçtikçe endişelendiriyor. Senin dediğin gibi 2 işi bir anda yapamama ise kesin zaten.bizim yönetim aynı anda 2 şeyi yapamadığı için cuesta açıklamasını unutmuştur
Net diyorum bak transfer sezonu sonuna kadar kadro dışı kalmalı. istediğimiz parayı getirir gider.yine de beklemekte fayda var iş tamamen sonuçlanana kadar
I'm not a girl, I'm not a boy, imme a coconutttt, immee coconut, cocococonutBaris kendi kendine coconut yapip idmanlara cikmayip trip atmakta. Taraftari da 1 kalemde silmis vaziyette.
Hem gecmis olsun, hem kolay gelsin.
malum menajerler ve fbnin işine gelmiş olur2 seneye FB de görürsek ne olur Cafer Bey?
rasyonel olmak zorundayız, sivri yorumlardan kaçınalım
bu hafta yaşananlar hoş olmasa da düzelebilecek mevzular samimi bir özür ve pişmanlıkla.
ipler tamamen koparsa max 2 seneye fbde görürüz
biraz itidal
malum menajerler ve fbnin işine gelmiş olur
bu hafta barışın yaptığının kabul edilir tarafı yok ama özür dilerim içi boş asalım keselim kadrodışı bırakalım deyip ortalığı ayağa kaldırmadığım için
o yüzden k.dışı bırakabilirsin yazdım ya ilk cümlemde. elinde somut veri var. adam antrenmana gelmemiş.İyi güzel de adam hafta başından beri idmana çıkmıyor zaten..