Berk Altuntaş
Parçalı Üye
- 29 Nisan 2019
- 4.162
- 2.444
- 1.148
Pay düşünce kalan 50 makul. 62.5 getirsin nereye gidiyorsa gitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ben alacağım paraya bakarım.100 milyon da fazla utopik değil mi yav![]()
Keçiören'de sürekli bizi aramıyorlar deyip duruyor.Pay düşünce kalan 50 makul. 62.5 getirsin nereye gidiyorsa gitsin.
Nasıl yani?100 milyon da fazla utopik değil mi yav![]()
Oyunculara bu etkileşimi verirken hangimiz keyiflenmedik ki?Piyasada ne kadar 5 para etmez adam varsa neredeyse hepsini verdiği etkileşimle bizim taraftar meşhur etti. Vermeyin şöylelerine istedikleri etkileşimi arkadaş. Saydırıp söveceğiniz adamların attığı tweetileri okumayın, engelleyin geçin. Anlam veremiyorum buna. Elin ne idiği belli olmayan, Galatasaray iyice karışsın diye bir taraflarından haber uyduran herifleri de bir zahmet buralara taşımayın, sosyal medyada etkileşim vermeyin. Çok zor olmasa gerek
Futbolcuyla, camia ile ilgili bir şeyden bahsetmedim ben. Piyasada gezen ciğeri 5 para etmeyecek Ahmet mahmet gibi boş beleş heriflerin kendi camiasından çok Galatasaray ile ilgili bir taraflarından salladığı habere Galatasaray taraftarının verdiği etkileşimden bahsediyorum ben.Oyunculara bu etkileşimi verirken hangimiz keyiflenmedik ki?
Karşılıklı bir keyif durumu kolej havası vardı.
Yeri geldiğinde oyuncuya değeri de vereceksin ama hak etmediğinde almasını da bileceksin.
Bir oyuncu böyle yaptı diye Galatasaray'daki oyuncuya değer verilen yönetim şeklini bozmak anlamsız. Bu kadar Yıldız bu takıma geldiyse başka yıldızların referansı da bunda etkili.
Kimin ne olduğunu bilemezsin.Futbolcuyla, camia ile ilgili bir şeyden bahsetmedim ben. Piyasada gezen ciğeri 5 para etmeyecek Ahmet mahmet gibi boş beleş heriflerin kendi camiasından çok Galatasaray ile ilgili bir taraflarından salladığı habere Galatasaray taraftarının verdiği etkileşimden bahsediyorum ben.
Demek istediğimi galiba anlatamadım ya da yanlış anlıyorsunuz. Ben bambaşka bir konudan bahsediyorum, sizin bahsettiğiniz konu ile benim mesajım arasında hiçbir bağlantı yok. Menajer, futbolcu falan değil benim bahsettiğim konu, nasıl oralara bağladınız bilmiyorum.Kimin ne olduğunu bilemezsin.
Bazı şeyler sonradan ortaya çıkıyor. O konuda ben de sana katılıyorum, rengini belli edene hak ettiğini verirsin.
Daha önce de yazmıştım aynısı Fenerbahçe'ye yapılsaydı böyle bir menajer bir daha ekmek yiyebilir miydi sence?