- 18 Temmuz 2009
- 80.677
- 225.144
- 5.093
Ne Singoymuş artık sövücem ya
30 milyon euroluk ne ederi varsa artık
30 milyon euroluk ne ederi varsa artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye bukadar kibar konuşuyon Aras kargoDemek istediğimi galiba anlatamadım ya da yanlış anlıyorsunuz. Ben bambaşka bir konudan bahsediyorum, sizin bahsettiğiniz konu ile benim mesajım arasında hiçbir bağlantı yok. Menajer, futbolcu falan değil benim bahsettiğim konu, nasıl oralara bağladınız bilmiyorum.
Sinirlendiğimde böyle oluyorNiye bukadar kibar konuşuyon Aras kargo
12,5 verip keçiöreni mi alıyoruz hayırdır.62.5 istemek ben 50 istiyorum demek. 12.5'ta Keçiören'e demek.
frank anguissaAnguz kim emrahim
Avrupa'da atlet takımlar bize ne yapıyor gördük.Okan hoca net olarak atlet adam istiyor savunmaya Akanji de iyi atlettir ama yaş 30 olunca o atletizmin düşme ihtimali var o yüzden Singo'ya yönelmeleri normal ama söylendiği gibi 6-7 maaşlar falan absürd asla o paraları hak edecek seviyede bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Luyindamanın 1 tık zeki ve teknik versiyonu bu adam
Düşme salih hocam düşmeeeeeeSingo, akanji, donnarumma gelecek gibi
İnanmak istiyorum, güvenmek istiyorumDüşme salih hocam düşmeeeeee
En değerli futbolcumuzun %20'lik payını almak ileri görüşlü yönetimimizin aklına gelmediği için şimdi Keçiören'i almamız gerekiyor.12,5 verip keçiöreni mi alıyoruz hayırdır.
Bu gidisle hicbiriniEderson
Akanji
Singo
İlkay
Genç kanat
Hangilerini alabileceğiz acaba