Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    40
Demek istediğimi galiba anlatamadım ya da yanlış anlıyorsunuz. Ben bambaşka bir konudan bahsediyorum, sizin bahsettiğiniz konu ile benim mesajım arasında hiçbir bağlantı yok. Menajer, futbolcu falan değil benim bahsettiğim konu, nasıl oralara bağladınız bilmiyorum.
Niye bukadar kibar konuşuyon Aras kargo

62.5 istemek ben 50 istiyorum demek. 12.5'ta Keçiören'e demek.

Keçiörene niye 10 veriyoruz yahu. Gitsinler 5 milyon alıyorsanız alın almıyorsanız satmıyorum dedisinler sözleşme imzalayıp alsınlar %20yi ağlamayı biliyor

Okan hoca net olarak atlet adam istiyor savunmaya Akanji de iyi atlettir ama yaş 30 olunca o atletizmin düşme ihtimali var o yüzden Singo'ya yönelmeleri normal ama söylendiği gibi 6-7 maaşlar falan absürd asla o paraları hak edecek seviyede bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Luyindamanın 1 tık zeki ve teknik versiyonu bu adam

Okan hoca net olarak atlet adam istiyor savunmaya Akanji de iyi atlettir ama yaş 30 olunca o atletizmin düşme ihtimali var o yüzden Singo'ya yönelmeleri normal ama söylendiği gibi 6-7 maaşlar falan absürd asla o paraları hak edecek seviyede bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Luyindamanın 1 tık zeki ve teknik versiyonu bu adam
Avrupa'da atlet takımlar bize ne yapıyor gördük.

Olması gerekeni yapıyor. Gegenpress için fizikli oyuncu büyük avantaj.

Barış satılacaksa ilk önce 3-5 milyona keçiörenden pay alınır adamlar zaten razıdır sonra satış tamamlanır. 2.lig takımına 10-12.5 verecez diyenler var o paraya kulübü komple alırsın yahu.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt