Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Bu anket kapanacak: .
Yaptığı kabul edilecek değil. Kadro dışı bırakılsa yeridir, takıma da saygısızlık yaptığı. Aklamaya çalıştığım yok. Tek bir pencereden bakmamak gerek diyorum. Hatip'in ne dediğini bilmiyoruz, Galatasaray mutluluktur paylaşımı yapan adam 1 hafta sonra neden bu yola girdi bilmiyoruz.

Asıl anlatmak istediğim bir daha bu formayı giyemez, bizle işi bitti demenin erken olduğu. Yarın iş dönüp takımda kalır, antrenmanlara çıkarsa ne olacak? Pazarlama yönünden de sorun. Adamı linçleyip sövüp durursak, gönderin gitsin dersek zaten istediğini vermiş oluyoruz. Yönetim de dediğini yutup nasıl olsa tepki de olmayacak deyip 30'a satarsa daha mı iyi olacak?

3 günde her şey değişiyor, her şey. 1 kararla 1 sezonu çöpe atabiliriz. Yatıp kalkıp Barış'ı dert etmemeliyiz şu an.
Menajeri açıklama yaptı, İbrahim de.. herşey ortada.. bu adam 3 gündür antrenmana çıkmıyor ve siyah ekran paylaşıyor. Gidilen takım Avrupa takımı olsa, eyvallah adam kariyerini düşünüyor, söz de verilmiş gönderin gitsin derdik.

Ancak olay tamamen farklı: NEOM denilen suud prensinin takımına, hani şu İstanbul konsolosluğunda gazeteci boğazlayan prensin takımına gidiyor. Burda da birşey demiyoruz, parayı tercih etti der geçeriz. Ancak adam bonservisini düşürtmek için antrenmana çıkmıyor. Senin sözleşmeli topçun iken, gidip başka takımla pazarlık yapıyor; bana şu kadar para verin ben bonservisimi düşürürüm diyor. Bunun için de gelip antrenmana çıkmıyor. Neden girmiş bu yola, anladın mı? Bunu biz demiyoruz menajeri zaten yayınladığı açıklamada diyor.

Şimdi öngörümü yazayım renkdaş;
Kerem de geçen yıl benzerini yaptı ve barışa örnek teşkil etti. Bu yıl olmazsa da gelecek yıl fenerde kerem. Daha doğrusu koç uyanıklık yapmaya kalkışmasaydı kerem fenerdeydi. Aynısı bunun için de geçerli. Bak barışın menajerinin sosyal medya hesaplarına; kiminle kol kola olduğunu görürsün.. Barış gidip Arabistan’da kalacağını mı sanıyorsun? Yoksa ordan Avrupa mı yapacak? Elbette değil
bir sene alacak 17 milyon dolar ordan gelecek yıl Türkiye’ye gelecek. Hangi takıma gider bu durumda? Bir soru daha, barışı istediği rakama göndersen yada hiçbir şey olmamış gibi davransan ne olur?
Cevabı kendine ver yeterdir.

Barışla konuş tamam izin vereceğiz ama menajerin kov yeni menajer ile anlaşalım diyeceksin.
O yavşak menajerde soğukda beklemiş bekçi ç.kü gibi kalsın ortada

Eksiklerin hakkı ile gidirilip iyi bir sezon geçirme hususunda umudunuz nedir şu kalan 9 günde? Sadece ciddi alıntılar lütfen.

Galatasarayla anlaşamayan Manchester city defansı da Maguire transferi ile Manchester United'tan buldu :D Bu 2li nasıl olur :D
Picture background
İşte 120 yıllık kadim ekibimizi sportif olarak iflas ettirecek o 2li :red:

linci göze alarak söylüyorum ki kaleci dışında bu transfer döneminde yönetimin alış da satış da çok iyi olduğunu düşünüyorum

hele barışın kulübü satmasına rağmen 50 milyon zaniolodan 10-15 milyon koparırlarsa benim için başarılı yönetim göstermişlerdir

Geri
Üst Alt