Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.438
- 49.820
- 3.133
Atom Adnan dua et videoda küfür yokmuş küfürlü video stoğuma göz atıyodum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menajeri açıklama yaptı, İbrahim de.. herşey ortada.. bu adam 3 gündür antrenmana çıkmıyor ve siyah ekran paylaşıyor. Gidilen takım Avrupa takımı olsa, eyvallah adam kariyerini düşünüyor, söz de verilmiş gönderin gitsin derdik.Yaptığı kabul edilecek değil. Kadro dışı bırakılsa yeridir, takıma da saygısızlık yaptığı. Aklamaya çalıştığım yok. Tek bir pencereden bakmamak gerek diyorum. Hatip'in ne dediğini bilmiyoruz, Galatasaray mutluluktur paylaşımı yapan adam 1 hafta sonra neden bu yola girdi bilmiyoruz.
Asıl anlatmak istediğim bir daha bu formayı giyemez, bizle işi bitti demenin erken olduğu. Yarın iş dönüp takımda kalır, antrenmanlara çıkarsa ne olacak? Pazarlama yönünden de sorun. Adamı linçleyip sövüp durursak, gönderin gitsin dersek zaten istediğini vermiş oluyoruz. Yönetim de dediğini yutup nasıl olsa tepki de olmayacak deyip 30'a satarsa daha mı iyi olacak?
3 günde her şey değişiyor, her şey. 1 kararla 1 sezonu çöpe atabiliriz. Yatıp kalkıp Barış'ı dert etmemeliyiz şu an.
Payida karsilasinlar.net 45 fln alıp bu defteri dürelim.
İşte 120 yıllık kadim ekibimizi sportif olarak iflas ettirecek o 2liGalatasarayla anlaşamayan Manchester city defansı da Maguire transferi ile Manchester United'tan bulduBu 2li nasıl olur
![]()
50 heis, 40 zaten guya belirlenen satis parasi, 10 da kecinin sadakasi.net 45 fln alıp bu defteri dürelim.
Çok oldu yav daha yaz başı sanırım, konuşuldu burda.Ne ara ayrildilar?
Daha uzun
Daha hızlı
Daha güçlü
Küfürü nerden çıkardın kanksların kralı kobra murat . Öyle birşey yapar mıyım ?Atom Adnan dua et videoda küfür yokmuş küfürlü video stoğuma göz atıyodum![]()