Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
koskoca Galatasarayın o şeref yoksunu menajeri muhatap alması bize yakışmaz.Karar duyrulsa yeter
İsmini anmasına gerek yok. Kulüp böylelerini hedef gösterecek, taraftar da o “kardeşim” lafını tersten söyletecek bunlara ki o az beyinleriyle bu camiaya oyun oynamaya kalkmayacaklar bir daha..

bu saatten sonra 40+ keciören payina fit olmak lazim

60-70’ler havada ucusuyor

Gecen sene 30m teklif gelse havada karada pamuklayip paketlerdik

Yanlis anlasilmasin ama star bi topcu da degil bence
Biz niye geri adım atıyoruz menajer zengin olacak diye fiyatı belli getiremezse sürünür altyapıda. Büyük kulüp refleksi budur ne bu korkaklık.

Sen de özür vs bu işin düzelebileceğini düşünüyorsun dimi bir ihtimal

Yapılan ayıp ama dönülmeyecek noktada değil bence
3 günde bu noktaya gelmeyi anlayamıyorum ya ben hala

Babası daha 1 hafta önce kalmak istiyor Barış dedi, sonra nasıl böyle yoldan çıkardılar anlamak güç.

Özür dilemezse durum düzelmez ama özürle dönme ihtimali var, ucuza bırakmayız 50 küsür de vermezler gibi.

Baris dönmek istiyorsa önce adam gibi özür dileyip sonra o menajeri kovacak.

Yunus‘a da menajerini kovmasi icin baski yapilmali. Seneye ayni hikayeyi Yunus‘ta yasariz yoksa.

Yetti artik bu ifbli menajer bozuntularindan cektigimiz. Kulüpten bilgi sizdiran da kesin bunlardir.

Bizim tarafımızca olayı kapatacak, son sözümüzün söylendiği keskin kıvırmadan direkt ağır bir açıklama ve hatta yaptırımlarımız olacaksa da onların da yazdığı bir açıklama yapılmalı.
Kem küm edilecek durum değil.

Balyoz gibi indireceksin açıklamayı.

Sonrasında Barış parayı getirip gider mi, özür mü diler, kıçını Kemerburgaz'a doğru mu açar bilmem.

Barışın durumu kurtaracak tek şey şu olur.
Kayseriye gitmeyecek muhtemelen.
Uçakla gitmeyecek özel uçak falan ayarlayıp peşlerinden gidip yanınızdayım diyecek.
Bunu yapmadığı sürece takımdaki bağı da kaybeder tavır yaşamaya başlar, nasıl keremle arası bozulduğuysa çoğu kişiyle de kendi arası bozulur.

Hala bu paralara gideceğim antrenmana da çıkmam diyorsa da kulüp ne istiyorsa onu verirler, vermezlerse de oturur kenarda izler yıl boyunca buradan da bu iş zaten dönmez zaten.

Kaptan gerekeni yapacaktır yarın.

Sosyal medyada barışı savunanların hepsi fbli ve biz hala kadro dışı bırakmadık utanıyorum bu yönetimden resmen kulübün itibarını zedeliyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de Gardi’nin Donna için uğraş verdiğini düşünüyorum. O paralar verilecekse Ederson’a neden verelim ki?

Kazim, jelert, ahmed falan kadroya girmis. Siz daha transfer yapmayin. Yarin puan kaybi gelirse görursunuz

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukçu’dan Barış Alper Yılmaz açıklaması..

Bugün bir YouTube kanalının X hesabında çıkan “Barış Alper Yılmaz’ın süresiz kadro dışı bırakıldığı” yönündeki haberler tamamen asılsızdır. Bu tür haberler hem oyuncumuza hem de kulübümüze zarar vermekte olup, hangi motivasyonla servis edildiğini anlamak mümkün değildir.Barış Alper Yılmaz, aidiyeti ve sahadaki hırsıyla Galatasaray için çok büyük bir değerdir. Kayserispor maçı kafilesinde yer almamasının nedeni, içinde bulunduğu sürecin kendisine daha fazla yük olmaması amacıyla, teknik heyetimiz ve yönetimimizin ortak kararıdır. Bu karar tamamen oyuncumuzu koruma amaçlı olup, kadro dışı bırakılması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir.Yanlış bilgilerin hızla yayıldığı bu dönemde, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına değerli basın mensuplarının gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz.

Abdullah Kavukçu
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili

Geri
Üst Alt