Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Galatasaray isteği olan 50+keçiören payı dışında hiç bir şeye razı olmak zorunda değil. Ya tıpış tıpış istediğimiz parayı getirip defolup gidecek, ya kuyruğunu kıstırıp özür dileyip sesini kesecek affedilmeyi bekleyecek ya da eşşek gibi gidip paf takımla çalışacak. Galatasaray koduğumun araplarından da Barış gibi kendini bir halt sanan üç kuruşluk topçudan da Galatasaray düşmanı şerefsiz Fenerli menajerlerden de kan alacak büyüklükte bir kulüp. Umarım yönetim bu gücünün farkındadır.

Burada yapıcı olması gereken elbette Galatasaray SK
Kulübümüzün Barış gibi fevri davranıp hemen kadro dışı bırakmasını beklemiyordunuz herhalde
İyi oldu. Barış da biraz düşünüp kafasını toparlar

3 günde bu noktaya gelmeyi anlayamıyorum ya ben hala

Babası daha 1 hafta önce kalmak istiyor Barış dedi, sonra nasıl böyle yoldan çıkardılar anlamak güç.

Özür dilemezse durum düzelmez ama özürle dönme ihtimali var, ucuza bırakmayız 50 küsür de vermezler gibi.
Bir odada Barış'ın babası, Barış ve başkanın sadece 3 kişinin görüşmesi olayı tatlıya bağlar inancım var.

Kadro dışı bırakın diyen adamlar, GS'nin zararını cebinden ödeyecek herhalde. Bekara karı boşaması kolay. FM'de bile bunu yaparken 2 defa düşünecek adamlar kimse GS'den büyüktür masalını anlatmaya başlıyor. Biz de biliyoruz kimse GS'den büyük değil. Ama bu işi GS'yi zarara sokmadan ve GS'nin kolay lokma olmadığını herkese göstererek çözmek lazım. Gerisi kahvehane ağzı yorumlar. Futbol ve topçu tayfasına gereksiz duygusallıklar yüklemeyi bırakıp bu işin profesyonel bir sektör olduğunu anlayın artık.

kadro dışı filan elimizi zayıflatır

ama kanat almak şart olmuştur

Geri
Üst Alt