Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Haftaya Rize maçından sonra yönetim ve teknik ekip transfer zirvesi yapar akabinde transferde somut adımlar atmaya başlarız. Şimdiden acele etmeye gerek yok önümüzde 2 kritik lig maçı var oraya odaklanacağız

Baris olayi iki günümüzü daha caldi ? Nerde bu transferler? Yönetim bizle alay mi ediyorsunuz? Paraniz yoksa bonservisli oyuncu almaya kiralik getirin bur kac tane

Zaniolo futbola kafayı verseydi şuan çok değerli bi oyuncumuzdu . Kayseride 11 başlamalı

Galatasaray istediği takdirde Vini Jr çekip Ahmed kutucunun yedeği yapabilecek güçtedir lütfen müsterih olalım

Barış'ı 50 Milyon Euro üzeri bir paraya (Galatasaray'a kalacak olan) satıp, yerine Ademola Lookman getirme işi şahane olabilir ama sanmıyorum bunu yapabileceğimizi.

3 ayda sadece 1 yeni oyuncu! Hala 3 sene onceki Erden Timur kadrosunun ekmegini yiyoruz! Yönetime hiç güvenmiyorum hic!

Lookman Serie A'da 93 maçta 60 gole net katkı.

Osimhen ile birlikte neler yapardı acaba...

Alt liglerden yerli oyuncu scoutingine gerek yok artık bence. Hain yetiştirmek mantıklı bir iş değil zira

Sahaicinde sinan guzel giydirmis ve maas konularinin nerelere varabilecegini guzel dillendirmis.

Geri
Üst Alt