Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.455
- 59.016
- 4.758
Hız ve bizim yönetim aynı cümlede geçemez malesef. Bitmiş transferin evrakları 10 günde hazırlandıyönetimin çok hızlı aksiyon alması ve 3-4 adamı indirmesi lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hız ve bizim yönetim aynı cümlede geçemez malesef. Bitmiş transferin evrakları 10 günde hazırlandıyönetimin çok hızlı aksiyon alması ve 3-4 adamı indirmesi lazım
3-4 oyuncu Onyekuru, Badou Ndiaye tarzında isimler olsa çok mutlu olurum.yönetimin çok hızlı aksiyon alması ve 3-4 adamı indirmesi lazım
Belli zaten. Hep aynı menajer var işin içinde, bizim yönetim bi menajer çetesiyle baş edemedibu bay olayının başlatıcısı kesin koç. suyun karşı tarafı full bizim 50 istememizi ve aldığı maaşın düşük olması üzerinden yürüyor
3 yıl üst üste şampiyonluk sonrası kadro derinliği sıfıra yakın.
3 yıl üst üste şampiyonluk sonrası kadro derinliği sıfıra yakın.
Sadece parayla alakalı değil bence. Transfer konusunda yavaş ve bitirici değil bizim yönetim. bjk bile bütçesine gücüne göre sürekli birilerini kısa sürede alıyor. Bizim sorunumuz transfer işinde çok yavaş olmamızSadece kaleci, belki stoper alınır, max 2 transfer olacak gibi. Gemiyi kıyıya yanaştırmaya çalışırız devre arasına kadar. Koç ve ağlak one ikilisinin şampiyonluğunu görmek istemiyorum, devre arasına bari sağlam hazırlanın yav.
Bi Ederson peşinde 3 ay harcadınız. Para yoksa yok diyin. Osimhen'i aldık para bitti deseniz, kimse bi şey demezdi. Taraftarı aptal yerine koyup, oyalayarak daha fazla tepkiyi üzerinize çekeceğinizin farkında değil misiniz?