Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Yapilmasi gerekenler belli

Baris artik bu saatten sonra olmaz,kalmak istemeyen adami tutmayacaksin

Kaleci transferi acilen cözülmeli

Stoper alinmali

Yerli oldugu icin orta saha’ya ilkay gelmeli

Ve baris gittigi icin rotasyon’a bir kanat oyuncusu daha eklenmeli

yönetimin çok hızlı aksiyon alması ve 3-4 adamı indirmesi lazım
3-4 oyuncu Onyekuru, Badou Ndiaye tarzında isimler olsa çok mutlu olurum.

Bu takıma patlayıcı gücü yüksek diri maliyetsiz asker oyuncular istiyorum.

Kadro Yıldız oyuncularla şişti zaten.

Bu tarz resimler yedek olmaya da sorun etmezsin git dediğin zaman da düşük maaş avantajıyla kolayca gider.

Sadece kaleci, belki stoper alınır, max 2 transfer olacak gibi. Gemiyi kıyıya yanaştırmaya çalışırız devre arasına kadar. Koç ve ağlak one ikilisinin şampiyonluğunu görmek istemiyorum, devre arasına bari sağlam hazırlanın yav.

Bi Ederson peşinde 3 ay harcadınız. Para yoksa yok diyin. Osimhen'i aldık para bitti deseniz, kimse bi şey demezdi. Taraftarı aptal yerine koyup, oyalayarak daha fazla tepkiyi üzerinize çekeceğinizin farkında değil misiniz?

Takımda sağ bek yok kaleci yok stoper orta saha sıkıntı barış giderse kanat sıkıntı. En az 5 transfer yapmaları lazım ki iyi kadro kurdular diyelim. Yoksa hep bi yer eksik kalacak

Sadece kaleci, belki stoper alınır, max 2 transfer olacak gibi. Gemiyi kıyıya yanaştırmaya çalışırız devre arasına kadar. Koç ve ağlak one ikilisinin şampiyonluğunu görmek istemiyorum, devre arasına bari sağlam hazırlanın yav.

Bi Ederson peşinde 3 ay harcadınız. Para yoksa yok diyin. Osimhen'i aldık para bitti deseniz, kimse bi şey demezdi. Taraftarı aptal yerine koyup, oyalayarak daha fazla tepkiyi üzerinize çekeceğinizin farkında değil misiniz?
Sadece parayla alakalı değil bence. Transfer konusunda yavaş ve bitirici değil bizim yönetim. bjk bile bütçesine gücüne göre sürekli birilerini kısa sürede alıyor. Bizim sorunumuz transfer işinde çok yavaş olmamız

Barış araplara giderse ilk transfer döneminde şikecelere transfer olur burda kalsın

Geri
Üst Alt