Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Bu nöbette de kimse gelmeyecek gibi.

Aga biz niye transfer yapmıyoruz?

2 gündür cuestayı bile açıklayamadılar bu rahatlık sıktı artık ya

Ben altyapı oyuncularının doğru degerlendirilmediğini düşünüyorum. Ya maçın sonlarında maç kopmuşken içeri atlıyorlar ya da kriz anında...
İdeal 10 oyuncunun yanına bir altyapı oyuncusunu ilk 11 çıkartsak Anadolu kulüpleri ile oynarken eminim ki o altyapı oyuncuları parlayacaklar.

Bayer Leverkusen have officially entered the race to sign Swiss international defender Manuel Akanji, who is currently attracting interest from several European clubs.

The 2023/24 Bundesliga champions have reportedly submitted an offer, although their proposed salary package is understood to be significantly lower than the one tabled by Galatasaray (Tribuna.com)

Kambriyen patlaması gibi, bi anda transferler açıklanacak sabredin, kemerburgazda 10 güne kadar yepyeni canlı türleri gözlemleyeceğiz

Kambriyen patlaması gibi, bi anda transferler açıklanacak sabredin, kemerburgazda 10 güne kadar yepyeni canlı türleri gözlemleyeceğiz
Olmazsa zaten işin sonu

Burn Him Stephen King GIF by Arrow Video

premier ligi sadece maçkolikten takip eden çok herhalde de twitterda bir sürü ''bu maçtan sonra ederson'u bırakmazlar yav'' diye saçma sapan yazılar görüyorum , sanki Ederson oynadığında farklı bir şey yapmıyormuş gibi :D Trafford bugün büyük ihtimalle Ederson'un en iyi gününde gösterdiği performansı göstermiştir.
Pas ve top kontrolü yeteneğinden dolayı öyle dendi. Top kurtarmada üst düzey değil Ederson. Muhtemelen Trafford’un yedirdiği golü yemezdi. Tabii Trafford’un bi kurtarışında da Ederson başarılı olamayabilirdi.

Bizim yönetim aklı başında olsaydı, TFF’ye baskı kurmak için kulüp başkanlarının desteğini alır ve yabancı oyuncu sınırının tamamen kaldırılmasını talep ederdi. Bu adım, ligin kalitesini doğrudan yükseltirdi; yayın gelirleri, sponsorluklar ve maç hasılatları artardı. Aynı zamanda yerli oyuncular da zorlaşan rekabet ortamında kendilerini geliştirmek zorunda kalır ve bu sayede milli takımımız çok daha güçlü bir hâle gelirdi. Ama TFF, neredeyse kasıtlı olarak ligin kalitesini düşürmek için adım atıyor.

Geri
Üst Alt