Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 21.039
- 4.981
- 1.503
Sebepboey istemiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sebepboey istemiyoruz
Safonov izledim azıcık.
Müthiş kaleciymiş. Öyle iyi yer tutuyor ki uçmasına bile gerek kalmıyor kimi toplarda.
Adamın yerine 30 milyon harcadık paramızla rezil olduk gelsin ne vereceği belli en azından.boey istemiyoruz
İki mevkiyi bir topçu ile kapatıyorsun ve çok da sprinter bir topçu. Çok faydalı olacağını düşünüyorum gelirse.Singo iyi futbolcudur, orasında değilim işin ama takımın kamyonla eksiği varken 30 milyonu stopere gömmek ne kadar mantıklı? Yani 10 milyona alacağın stoperle 30 milyona alacağın stoper arasında yüzde kaçlık fark olacak mesela? Kaleye oyuncu alırken çingene pazarlığı yapıp stopere 30 milyon gömmek nedir yahu. Madem o kadar paran vardı kaleye adam gibi birini alsaydın ya mesela. Petrovic totalde 28 milyon euro'ya gitti. Elini çabuk tutsan belki 25'e sen alacaktın Haziran'da.
Singoyu diğer takimlara saplayamadilar elde biz kaldik.
Lammensi baştan beri çok istesek alırdık. Ederson da Ederson tutturdular.
Ulan az daha düşüyordum haRennes de polonyalı bi çocuk varmış canavar
@Murat Durmaz 'ın fantezi 11 gerçek olup Onana gelecek diye hafif bir ürperti geldi
8dklık skills videosunun ilk 3dksını izledimNerde izledin ya?
Barış ve Zaniolo satılırsa değişir o işler.Maliyet sebebiyle. Bir de defansa 1 isim sağ bek- stoper oynayabilen oyuncu dendi o nedenle. Singo geliyorsa eğer kaleci ve u23 orta saha ondan sonra bir de u23 sol stoper olabilir para kalırsa.
Ne bu Manusaray mı
@Mert S. Yüksel maguire hayranı diye biliyorum
Adamın yerine 30 milyon harcadık paramızla rezil olduk gelsin ne vereceği belli en azından.