Üçlü defans oynamayız. Stoper havuzu yok. Metehan ve Arda'ya güvenerek bu yola çıkmaz bence hoca. Fantezi olur. Singo gelirse yaklaşık 50+ maç döner rotasyon yaparak ApoKerim, Sanchez, Singo.

Sanchez'in milli maçları olacak daha. Kart cezalısı, sakatlık, hastalık vb...

Ancak birbirlerini yedeklerler.

Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor

Çok çok geçmiş olsun murat :(

Allah analı babalı büyütsün aslan parçasını :)

Büyüdüğünde sakın motora fln bindirme

Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
Dostum çok geçmiş olsun. Sağlıklı olmanıza çok sevindim.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Ben yaşarken neler hissettim Tuna, sabah 50 yaş yaslanıp aynı gece 50 yaş genclestim. Eşim gezeyim diye çıktı, 15 dk sonra telefon çaldı, eşim arıyor, bı adam konuşuyor, eşiniz kazaya karıştı, ambulansla hastaneye götürüyoruz diye. Araba yok birşey yok, sağolsun bir arkadaşımı aradım o götürdü. Akşamına da çocuğumuz geldi.
Hissetmeye çalıştım dünya kaymıştır ayaklarının altından ya. O hastaneye ulaşma için de yol bitmez.
Allah analı babalı büyütsün dostum.

Geçen sene stoperde izlemediysen bence bu kadar emin konuşma.

Kalınlaşan adamın 90 metre çizgi kullanması zorlaşır, 4lü beki hele de bizdeki rolü yüksek stamina yüksek tempo ve makul derecede teknik istiyor, 2 senedir bu rolde oynamamış adamın tak diye bu rolde oynayacağı hakkında ben emin konuşmam.

Alışır diyorsak bizim o bedelleri verip de kimseyi alıştıracak halimiz yok.

Singo güncel durumda ne sol stoper ne de sağ bek. Bunları oynar durumu ise risk. Torino’dan 9a alsan bu riske girersin ama Monaco’dan 30a alıyorsan tak koyacaksın ve yapbozu tamamlayacak.
O maliyetlere alınmamalı kısmında hem fikiriz zaten. Milli takımda sağ bek oynatıyorlar.

haksız olmadığımı hepiniz biliyorsunuz!!!!

akanji gibi bir adamla anlaşılmışken
singo gibi ne idüğü belirsiz çakma luyindamayı aldırmaya çalışıyor hala

birde yaş 25 de gerçekde öylemi o bile belli değil!
Singo kötü çıkarsa dediğin doğru olur. Ben de soğuğum şahsen afrika altyapılı defansçıya

oyuncu iyi kötü bilmem de 30 milyona bek almak çok mantıklı değil bırak şüpheyi

umarım 20-25 arası bir yere çözerler
Ben de oraya gelmeye çalışıyorum, sol stopere tak bir adam almak lazım ona 20 falan verilir

Beke de verilecek para maks 10-15, Sallai ile takılırlar

Çok geçmiş olsun. Türkiye'de yeşil ışıkta sağı solu 2 defa kontrol etmeden geçmemek lazım.

Geri
Üst Alt