Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Bu anket kapanacak: .
Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
Geçmiş olsun renktas Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu ömrü olur inşallah

Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, teker teker alintilayamadim, malum işlerden dolayı. Seviyorum sizleri😄
Murat 3-4 aylık olana kadar ayvayı yedin. Her an ayaktasın,gece gündüz. Biraz büyüdüklerinde ise erkek çocuğu malum. Allah sabır versin. 😆 Bende 2 tane var bazen diyorum götürüp ormana bırakiyim orda büyüsünler. Beni murdar ediyorlar. Tekrar tebrik ediyorum bu arada. :)

Savunmacıya 30-40 psg,city,manu gibi zengin takımlar verir, biz vermemeliyiz kesinlikle

Sinan Engin Barış Alpere 7-8 verin diyor sanki babasının parasını veriyor.Bunlar direk art niyetli.O zaman hepsi kazan kaldırsın.

Singo 30’a kadar olacaksa olsun 40 falan geçin.

Zaniolo için de bonservis 11

Murat 3-4 aylık olana kadar ayvayı yedin. Her an ayaktasın,gece gündüz. Biraz büyüdüklerinde ise erkek çocuğu malum. Allah sabır versin. 😆 Bende 2 tane var bazen diyorum götürüp ormana bırakiyim orda büyüsünler. Beni murdar ediyorlar. Tekrar tebrik ediyorum bu arada. :)
Şaşaalı bir giriş yaptı hayatımıza, bakalım, ilerde belkide aynı hislere sahip oluruz😄 şuan için göz bebeği..

Sen git 20 yaşındaki sol stoper yareki alma sonra kadro güçlendiriyoruz.
Ulan geçen devre arası Cuestaya 8 sayarken dedik buna gidin diye, ispanyol az parlatsan şuan 40 milyona madride falan okutmuştun. Elalem carrerası 20 maç oynatıp 50ye sapladı.
Hiç zeka yok abi, güya Scout diye bir ekip ver cips yiyip karı kız layklıyorlar muhtelemel.

Sözlükte ise Monaco'nun göndermek istediği oyunculardan biri diyor. Altta da lekip linki vardı.
O zaman 40 imkansız da eğer göndermek istiyorlarsa bu yaş durumu araştırılmalı.
Not : FIFA u17ler için kemik yaşı tespiti yapıyormuş ve Singo u17'de hiç oynamamış

Ben de oraya gelmeye çalışıyorum, sol stopere tak bir adam almak lazım ona 20 falan verilir

Beke de verilecek para maks 10-15, Sallai ile takılırlar

orta sahaya genç adam lazım

hatta artık kanada da lazım

bundan sonra taraftar ile barış her an ateş ile barut gibi olur

takım içini hiç bilmiyoruz

Geri
Üst Alt