Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Barış bu adam ile transferini istiyorsa yolları ayırsın derim.

Şu aşamadan sonra

Kafam karışıktı hata yaptım tabi ki hayallerim de var ama burada da mutluyum diyip bunu yaparsa ve iyi oynarsa taraftar yine sahşplenir

Aksi kendi için de felaket olır

Sözlükte ise Monaco'nun göndermek istediği oyunculardan biri diyor. Altta da lekip linki vardı.
O zaman 40 imkansız da eğer göndermek istiyorlarsa bu yaş durumu araştırılmalı.
Not : FIFA u17ler için kemik yaşı tespiti yapıyormuş ve Singo u17'de hiç oynamamış

OKAAAAAAAAAAAAAAN yine kimi çakıyorsun

yeter artık yeter yaaaaaa!!!!

Para algımız baya bozuldu. 30 lar normal karşılanıyor, asgari ücrete oynayan topçulara 5 maaşlar filan. Dünyada 10 15 bandında bonservisli, 1 2 milyon maaşa oynayacak topçu bulamıyor mu bizim hoca ki bu rakamlar bile çokken. Paso cepten yiyoruz.
30 milyon verdiğin adam maç almalı, ligi kırmalı. Gidip savunmacıya veya sıradan adama 30 vermek bizim için büyük ahmaklık olur

Singo monaco 20ye almış, düzenli oynamış. 30 eder mi, bence eder. Fazlası verilmez. 1.8 net senelik ücreti var, 4 milyon euro aşağısı olmaz senelik ücreti.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu transfer asla maliyetinden bağımsız olarak değerlendirilmez. 30 milyon bonservis+ 5 milyon Euro maaş olacaksa olmasın savunmada afrikalı oyuncuya güven olmaz
Ben bonservisi yuksek olmasini problem gormuyorum, onemlisi maasi ne kadar olacak? 5 milyon euro maas verilecekse kalsin yerinde.

Monaco'da kendisi 1.6 milyon euro net kazaniyor. 3 milyon euro'dan fazla vermem, kabul ederse eder yoksa gecelim.

Bu singo'ya o kadar para vermek yerine doue'ye gitseler ya aynı fiyat baremindedir 2 transferde doue bize daha çok lazım olacak bir profil hemde.
Stoper de oynayabiliyor. U23 kuralına uygun.

20 civarına bitebilir o transfer cidi anlamda. Abisinden dolayı da gözler üzerinde olacaktır biraz patlamayla 2 kat bırakabilir bir isim.
Satarlar mı orası meçhul

Fildişi Sahili'nin 100 bin nüfuslu şehrinde doğup 18 yaşından beri oynayan adamın ben yaşını doğru bulmam isteyen istediğini demekte özgür. Sanki birilerinin elinden alıyormuşuz gibi 25-30 bonservis 5-6 maaş verirsek benim aklıma Cuesta ile Jakobs transferinin maliyetleri gelir.

Hadi diyelim çok iyi oyuncu aldık hani sağ bek veya stoper farketmez o paralara ne bekliyoruz? hiç gol yedirmemesini mi? ya da hücuma çıkıp 10 gol atmasını mı?
Her transferde olumlu bir yön bulabilen biriyim, alınan oyuncuları asla kötülemem ama şu transferin bu maliyetlere maalesef izahı yok.

Barış bu adam ile transferini istiyorsa yolları ayırsın derim.

Şu aşamadan sonra

Kafam karışıktı hata yaptım tabi ki hayallerim de var ama burada da mutluyum diyip bunu yaparsa ve iyi oynarsa taraftar yine sahşplenir

Aksi kendi için de felaket olır
Bunu GS için de yapmasın bu adamı kendi iyiliği için acile değiştirsin böyle menajer olmaz. Barış adam akıllı bir menajer bulmazsa PL'ye falan işleri zor olur.

Benim anlamadıgım Okan hoca ve Kavukçu İtalyaya neden gitti hazirands transfer görüşmesine ? Oradan biri yada birileri gelebilie

Singo monaco 20ye almış, düzenli oynamış. 30 eder mi, bence eder. Fazlası verilmez. 1.8 net senelik ücreti var, 4 milyon euro aşağısı olmaz senelik ücreti.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 edebilir de biz vermemeliyiz öyle bir parayı. Premier lig takımları versin

BAY'ın bu saatten sonra yapacağı en mantıklı ve tek çözüm:
Ben bi hata ettim, beni dolduruşa getirdiler, cahildim dünyanın rengine kandım diyip özür dilemek ve şu menajerle bütün ilişkisini kesmek.
Zaten artık arapların ben bir adım bile atacağını zannetmiyorum. Çünkü onları da keklemişler belli. 25-30'a BAY'ı çıkartırız, bizi de görürsünüz demişler, bunlar da bizi enayi zannetmişler.

Geri
Üst Alt