Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.408
- 9.001
- 1.203
Barış kalır bu mal istediğimiz o teklifi arabistandan getiremez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahaha çipe bak nasil siviṣmiṣ
Sözlükte ise Monaco'nun göndermek istediği oyunculardan biri diyor. Altta da lekip linki vardı.
O zaman 40 imkansız da eğer göndermek istiyorlarsa bu yaş durumu araştırılmalı.
Not : FIFA u17ler için kemik yaşı tespiti yapıyormuş ve Singo u17'de hiç oynamamış
30 milyon verdiğin adam maç almalı, ligi kırmalı. Gidip savunmacıya veya sıradan adama 30 vermek bizim için büyük ahmaklık olurPara algımız baya bozuldu. 30 lar normal karşılanıyor, asgari ücrete oynayan topçulara 5 maaşlar filan. Dünyada 10 15 bandında bonservisli, 1 2 milyon maaşa oynayacak topçu bulamıyor mu bizim hoca ki bu rakamlar bile çokken. Paso cepten yiyoruz.
Menajerle de konuşurken ara gaz veriyor Sane 15 alıyor Osimhen 20 alıyor çocuk da para kazanmak istiyor olabilir 7-8 kazanmak isteyebilir en doğal hakkı diyor.Aleni bir şekilde geri adım atmayın demedikleri kaldı.Bu sinan engin tam bir *** herife bak 6 7 milyon ne lan
Yav su sacma yas muhabbeti de baydi ha bir oyuncu istenilmeyince +5 yas falan koyuluyor.
Bi baris var para kazanabilecegi topcu olarak. Ondan da para kazanamayacak serefsiz maldanYalana söyleyeyim, yönetime baskı olsun vb. demiş belli ki ama yalanları daha da ortaya çıkmış ve kendini daha zor duruma sokmuş. Neom transferden çekilmiş bile olabilir.
Ben bonservisi yuksek olmasini problem gormuyorum, onemlisi maasi ne kadar olacak? 5 milyon euro maas verilecekse kalsin yerinde.Bu transfer asla maliyetinden bağımsız olarak değerlendirilmez. 30 milyon bonservis+ 5 milyon Euro maaş olacaksa olmasın savunmada afrikalı oyuncuya güven olmaz
Stoper de oynayabiliyor. U23 kuralına uygun.Bu singo'ya o kadar para vermek yerine doue'ye gitseler ya aynı fiyat baremindedir 2 transferde doue bize daha çok lazım olacak bir profil hemde.
Bunu GS için de yapmasın bu adamı kendi iyiliği için acile değiştirsin böyle menajer olmaz. Barış adam akıllı bir menajer bulmazsa PL'ye falan işleri zor olur.Barış bu adam ile transferini istiyorsa yolları ayırsın derim.
Şu aşamadan sonra
Kafam karışıktı hata yaptım tabi ki hayallerim de var ama burada da mutluyum diyip bunu yaparsa ve iyi oynarsa taraftar yine sahşplenir
Aksi kendi için de felaket olır
30 edebilir de biz vermemeliyiz öyle bir parayı. Premier lig takımları versinSingo monaco 20ye almış, düzenli oynamış. 30 eder mi, bence eder. Fazlası verilmez. 1.8 net senelik ücreti var, 4 milyon euro aşağısı olmaz senelik ücreti.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu 10 gün transfere yönel, sonrasında söversin geneBu takım okana rağmen başarılı!!!!
Singo monaco 20ye almış, düzenli oynamış. 30 eder mi, bence eder. Fazlası verilmez. 1.8 net senelik ücreti var, 4 milyon euro aşağısı olmaz senelik ücreti.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi