Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.334
- 10.203
- 1.688
sommer iyibize kaleci kalmadı bu arada
çolakise 40 istemişler
onana intere giderse sommer gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sommer iyibize kaleci kalmadı bu arada
çolakise 40 istemişler
Sommer 7-8 ister.bize kaleci kalmadı bu arada
çolakise 40 istemişler
bize kaleci kalmadı bu arada
çolakise 40 istemişler
Gitsinler şu PSG'deki Rus lavuğu getirsinler. Kiralık alalım, zaten yok diyecek halleri de kalmadı. Ruslar sistemden dışlandığı için kimse cesaret edip de Rus oyuncu alamıyor şu an Avrupa'da. Tutarsa 10 yıl kaleci aramayız. Tutmazsa da devre arası dehleriz en kötü.bize kaleci kalmadı bu arada
çolakise 40 istemişler
Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor
ben de hayır demem 1-2 senelik açıkta kalmaktan iyidirsommer iyi
city de salak mıdır nedir donnayı alıp edersonu salması lazımken edersona tok satıcı oynayıp donnayı alamıyor mal mısınız oğlumederson gelecek ya çok belli
10 mu olacak 15 mi artık donnarummaya bağlı
Ertan yazarsa inanırım
o ne demek? gunay'dan iyiyse direkt kaleye gecer. gunaydan kotuyse seneye de gecemez.Restes'i alır, 1 sene Günay ile rekabet eder seneye de kaleye komple geçer.
Yav sen oku geç işteo ne demek? gunay'dan iyiyse direkt kaleye gecer. gunaydan kotuyse seneye de gecemez.
city de salak mıdır nedir donnayı alıp edersonu salması lazımken edersona tok satıcı oynayıp donnayı alamıyor mal mısınız oğlum
Donna bize gelecek de onun kader basamakları döşeniyor o yüzden cafer southcity de salak mıdır nedir donnayı alıp edersonu salması lazımken edersona tok satıcı oynayıp donnayı alamıyor mal mısınız oğlum
ben okur geçerim de çoluk çocuk da okuyor burayıYav sen oku geç işte
Hocam gorusunuze saygi duymakla beraber bence yapilir ustun koru alınmıyor o 3 4 kişi mesela diyelim zaten iyi oyuncular genc piyasası da uygun oyuncular seçilir o zaman gayet olur . Şahsi fikrimDoue çok da scout transferi değil yahu ama doğru bana göre de o tarz transferler. Ama ben şunun için dedim 3 4 kişi alırız tutanla devam ederiz kısmı. Yani onu yapamayız biz