Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    52
bize kaleci kalmadı bu arada

çolakise 40 istemişler

onana intere giderse sommer gelir
Gitsinler şu PSG'deki Rus lavuğu getirsinler. Kiralık alalım, zaten yok diyecek halleri de kalmadı. Ruslar sistemden dışlandığı için kimse cesaret edip de Rus oyuncu alamıyor şu an Avrupa'da. Tutarsa 10 yıl kaleci aramayız. Tutmazsa da devre arası dehleriz en kötü.

Beyler, her şerde bir hayır vardır. Bir süredir takip edemiyorum, sebebi hamile eşimin sürdüğü arabamiza kırmızıda geçen bir transit 90+ km hızla çarptı. 36 haftalık hamileydi esim. Arabam pert oldu, ama eşim ufak morluklarla atlattı, aynı gün doğum başladı ve bir oğlum oldu. İkisi de sağlıklı çok şükür. Oğlumun gelişi bütün korkuları, dertleri şunları bunları unutturdu hem eşime hem bana. Koyayım Barışa, edersona. Koyayım arabasına. Oğlum, sağlıklı, eşim sağlıklı. Amcalarina selamı var. Dert etmeyin hiçbir şeyi diyor

Hem çok büyük geçmiş olsun, hem de gözünüz aydın olsun kardeşim..

Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu inşallah.. Adıyla yaşasın..

city de salak mıdır nedir donnayı alıp edersonu salması lazımken edersona tok satıcı oynayıp donnayı alamıyor mal mısınız oğlum

onlar bırakacak muhtemelen de psg 50 istiyor ya onlara karşı kalecisiz mecbur durumuma düşmek istemiyorlar

mesela biz öyleyiz şu an

ikinci kalecimiz yok ve ben olsam diğer taraf adla geri adım atmam şu saatten sonra

kaleci öyle bir mevki ki almayalım da birini devşirelim de diyemezsin

kaleci konusu kepazelik

Doue çok da scout transferi değil yahu ama doğru bana göre de o tarz transferler. Ama ben şunun için dedim 3 4 kişi alırız tutanla devam ederiz kısmı. Yani onu yapamayız biz
Hocam gorusunuze saygi duymakla beraber bence yapilir ustun koru alınmıyor o 3 4 kişi mesela diyelim zaten iyi oyuncular genc piyasası da uygun oyuncular seçilir o zaman gayet olur . Şahsi fikrim

diğer mevkiler bilmem de şu saatten sonra makul ücrete alma ihtimalimiz olan tek kaleci ederson

o da citynin donnarumma sonrasında olur

ikinci bir kalecisi olmayan takıma son hafta herkes çakar kimse kusura bakmasın

Geri
Üst Alt