Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    68
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su Nantes daki cocugu izleyecegim bugun, psg macinda hosuma gitti sag acikta 22 yas.

Yassin Benhattab (belese almislar-daha dogrusu sokaktan da bulmus olabilirler belli degil) 1 sene kiralayip simdi 11e koymus nantes.

Son düzenleme:
Lazio macinda öyle delice saldirma yoktu ama 3 bölgeye cok yakin oynadik veya oynuyoruz. Öneceki senelere göre okadar kontrolsüz oynamiyoruz ama cok yüksek duruyoruz evet, ordada kontra yemen normal. Onlari kesmeyi bilicen.
Abi kaleci bile defans arkasına asist yaptı. Amatör takım yemez o pozisyonu. Defansı Avrupa'da okadar öne cikarirsan seni operler. Abdulkerime yazık oluyor adamı kötü gosteriyoruz

Selçuk olduğunu zannetmiyorum, böyle yırtık konuşmaları yapsa yapsa Emre yapar gibi geldi bana da.
O dönem sözleşmesinin son senesinde olan orta saha oyuncuları araştırılsın !
Selçuk-Melo-Engin Baytar-Emre Çolak bunlar vardı o dönem galiba rtş. Selçuk o sezon sonunda Burakla birlikte mega sözleşmeyi kapmıştı.

Hayır bunlar 2002li oyuncu almayi dusunuyorlar mi acaba. Yoksa süs olarak jelert ve Yusuf kalacak mi. Kadro zaten dar birde burdan vurulucaz. 1 saneyle transfer sezonu bitecek nerdeyse. Son dakika kimler gelecek belli degil

Yeni sözleşmesiyle Sanchez'in maaş 4-4,5 civarında galiba. Bonuslarla belki 5'i bulur.
Sağ bek ve stopere (inşallah iki mevkiye birden transfer yapılır) alınacak oyuncular çok kariyerli isimler değilse (Akanji gibi ki şu an net maaşı 6m euro) maaşı Sanchez'in altında olmalı kesinlikle.
Singo için 7'ler falan verilirse huzursuzluk çıkar. 5m bile çok uçuk. Monaco'da net maaşı 1,6m euro olan adamı X2 maaşa ikna edemiyorsanız zaten başlarım öyle yönetime.

Hayır bunlar 2002li oyuncu almayi dusunuyorlar mi acaba. Yoksa süs olarak jelert ve Yusuf kalacak mi. Kadro zaten dar birde burdan vurulucaz. 1 saneyle transfer sezonu bitecek nerdeyse. Son dakika kimler gelecek belli degil
Zurna ya da davuldan herhangi birini çalabiliyor musunuz stoper oynayabilen sağ bek bey

Yeni sözleşmesiyle Sanchez'in maaş 4-4,5 civarında galiba. Bonuslarla belki 5'i bulur.
Sağ bek ve stopere (inşallah iki mevkiye birden transfer yapılır) alınacak oyuncular çok kariyerli isimler değilse (Akanji gibi ki şu an net maaşı 6m euro) maaşı Sanchez'in altında olmalı kesinlikle.
Singo için 7'ler falan verilirse huzursuzluk çıkar. 5m bile çok uçuk. Monaco'da net maaşı 1,6m euro olan adamı X2 maaşa ikna edemiyorsanız zaten başlarım öyle yönetime.
3 yeter gelmesin napalim burasi da gs bence

Transferleri koca yaz dönemi boyunca yapamayıp, kendimizi yine son 10 güne sıkıştırdık....

Aha da buraya yazıyorum.
Kaleci
Sağ bek
Stoper
Orta saha
Barış giderse sağ kanat

Bu beş transferden en az 3'ü şampiyonlar ligi listesine yetişmeyecek. Yine elek olacağız ondan sonra.

Ulen Gronbaek genoa ya gitmis rennes 1 sezonda salmis adami. Ne hype olmustum vaktinde

Zeytinli gene ne yapti 1 gunluk ceza almis gene, rahat batiyor cocuga ya:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt