Ligdeki şampiyonluğa güvenip devam edilemez bunlarla. Ulan direkt şampiyonlar ligine gidecez doğru dürüst transfer yapmıyorlar.
Orasi oyle, ama taraftar surekli gecmisi temizliyor sampiyonlukla.

Haliyle sene ortasinda demecler hep "lig cok onemli, CL icin lig lazim".. ama avrupada sivayinca gene kisir dongu gibi devam ediyor.

Hoca 2 senedir bayern united tottenham maclari diyor spesifik. Ama akillarda kalan Prag, AZ turlari halbuki.

İlk sezondan sonra young boys islerin icine etti. İstikrar saglamaliydik coktan CL de en azindan katilim olarak.

Kulüpte ibrahim cenk ergün bilmemne bi ton saçma adam görev alıyor/aldı hasan şaş gibi gsnin ta kendisi bir adam dışarda

Keşke kulüp içinde olsa
Sportif AS ye niye surekli ceket tayfa aliniyor anlamiyorum zaten. Hadi yonetimi gec, kemerburgazin dongusunde lazim 2 3 tane boyle adam. Teknik taktik islerinde degil. Baya baya kemerburgaz yonetimi/ortami icin

Kulüpte ibrahim cenk ergün bilmemne bi ton saçma adam görev alıyor/aldı hasan şaş gibi gsnin ta kendisi bir adam dışarda

Keşke kulüp içinde olsa
Hasan kulüb içinde olduğunda sapıtıyor, zira profesyonel değil, iyi ki profesyonel değil

O yüzden bırak karşıdan gs ululasın

fbliler defansa sadece singo alıp 3lu oynayacağımızi ve bu ortasaha ile perişan olacağımızı düşünüyorlar,osimhen ve icardi çift forvet oynayinca

Bence mumkun de böyle olursa.eglenmek haklari

Orasi oyle, ama taraftar surekli gecmisi temizliyor sampiyonlukla.

Haliyle sene ortasinda demecler hep "lig cok onemli, CL icin lig lazim".. ama avrupada sivayinca gene kisir dongu gibi devam ediyor.

Hoca 2 senedir bayern united tottenham maclari diyor spesifik. Ama akillarda kalan Prag, AZ turlari halbuki.

İlk sezondan sonra young boys islerin icine etti. İstikrar saglamaliydik coktan CL de en azindan katilim olarak.
Bayern totenham maclarindada 65 ten sonra düştük oyundan.

Okan buruk kontrolsuz güçle oynatıyor takımı. Oyunu kontrol edemiyoruz. Bu senede bakacagiz bakalım napacak ama Lazio maçında akillannlmadigini gördüm. İnşallah o maçtan sonra hurra saldırıp defansı kevgir yapmaz

ayhanın bizde görevi veledlerine süre verdirmesi başka bir rolü yok, özellikle son senelerde yerli oyuncuların kazan kaldırması hayra alamet değil ayhanın bırak bunlara engel olmasını alttan alttan körüklediğinide hissediyorum.

ayhanın bizde görevi veledlerine süre verdirmesi başka bir rolü yok, özellikle son senelerde yerli oyuncuların kazan kaldırması hayra alamet değil ayhanın bırak bunlara engel olmasını alttan alttan körüklediğinide hissediyorum.
Ne yani bunları gondertip kendi ogullarinimi oynatacak

Geri
Üst Alt