Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    106
  • Bu anket kapanacak: .
Alayım aynı anda 5 mevki yedekleyen kanat oyuncumu.

Ne kadar pahalı olabilir ki birden fazla mevkide çok iyi oynayan kanat oyuncusu.

Hem sağ bek hem stoper alırsak orta saha alamayız kontenjan kalmıyor o yüzden bissouma haberleri çok gerçekçi gelmiyor bana. Orta sahaya u23 alabiliriz anca.

Sakat mı değil mi bilmiyorum ama Chelsea Lavia’yı ilk 18’e dahi almıyor. Bir yerde de satış listesine koymuşlar diye okumuştum. Hali hazırda kimse ile ismi geçmiyorken yoklanmalı. En azından 1 sene kiralık harika olurdu.

Herkes kontenjan muhabbeti yapıyor da kimse yerli oyuncuyu konuşmuyor.

İstediğiniz kadar yerli oyuncu alabilirsiniz arkadaşlar. Bu takıma yerli oyuncu lazım.

her sene 5-6-7... transfer yapıyoruz.. yetmiyor.. alana kadar da avrupa elden gidiyor.. elek olma zamanı yine..

Hem sağ bek hem stoper alırsak orta saha alamayız kontenjan kalmıyor o yüzden bissouma haberleri çok gerçekçi gelmiyor bana. Orta sahaya u23 alabiliriz anca.
Singo’yu düşündüğümüz pozisyona göre ya Rensch ya da Beraldo kiralık gelir bence U23 hakkından. He böyle olunca orta sahaya yabancı alabiliyoruz mu bilmiyorum. Monaco’dan Camara gerçekçi hedef değil de Magassa’yı 20 kağıda satmaya çalışıyorlar. Maaşı bayağı düşük olur para varsa. Oyuncuyu izlemedim btw de PL’ye göndermeye çalışıyorlar bu paralara.

Geri
Üst Alt