- 2 Temmuz 2011
- 132.540
- 55.518
- 5.338
OyyysCatamo’yu beğenmiyorum.

Çen kimi begeniyon söyle bakalim
Beni özledin mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OyyysCatamo’yu beğenmiyorum.
Zaniolo'nun gittiği denklemde 1 kontenjan açılıyor stoper ve sağ bek alırsak doluyor. 2 mevkiden biri muhakkak u23 olmalı ki orta sahaya kontenjan kalsın.Singo’yu düşündüğümüz pozisyona göre ya Rensch ya da Beraldo kiralık gelir bence U23 hakkından. He böyle olunca orta sahaya yabancı alabiliyoruz mu bilmiyorum. Monaco’dan Camara gerçekçi hedef değil de Magassa’yı 20 kağıda satmaya çalışıyorlar. Maaşı bayağı düşük olur para varsa. Oyuncuyu izlemedim btw de PL’ye göndermeye çalışıyorlar bu paralara.
CetincaliAtalanta’da Lookman bugünkü açılış maçında harbi kadro dışı kalmış. Kiralık bize kalır mı diye düşünüyor insan da düşmez muhtemelen
Ben de bunu düşünüyorum kaç zamandır veda da etmişti taraftarlara bir anda düşer mi diyeMartinez gelebilir bi anda kaleye sanki
E listede zatenBen de bunu düşünüyorum kaç zamandır veda da etmişti taraftarlara bir anda düşer mi düşe
sadece mercato yazdı ama bana çok güvenli gelmiyor diğer kaynaklara da düşmediği sürece tier 3E listede zaten
Foot mercato ona yogunlastigmizi yazdi gecen
akanjiyi de bildi foot mercato
Kiralık Osi hatrına gelsin. Seneye alırız para olursaIsak, Lookman bunlar takımlarıyla idmana çıkmıyorlar hastalar diye. Atalanta kendi liginden bir takıma daha pahalıya satarım dedi. Bize 35-40'a verir.
lookmanı 40a falan almam 97li bi oyuncuya veremeyiz o kadar bonservis