yusuf,jelert,cuesta,zaniolo gitmeli yerine yapacağımız 5 transferden ikisi +2 kontenjanına göre yapılmalı,umarım jelert veya yusufu bu kontenjana dahil etmezler
kale
stoper
sağ bek
ortasaha
kanat

Net Magassa ama onu da çok kişi istiyor. Videosunu çok beğenmedim btw. Daha doğrusu bu adam 6, bize top taşıyan adam lazım

West Ham ve Forrest ile adı çıkmış oyuncunun konuşulan bonservisler 15-20 civarı Monaco 20 istiyor takımlar bonusla 17 önermiş tarzı haberler. Başka isim de yok dediğin gibi olacağını pek sanmam bu maliyetlere.

Net Magassa ama onu da çok kişi istiyor. Videosunu çok beğenmedim btw. Daha doğrusu bu adam 6, bize top taşıyan adam lazım

Uzun yıllar aynı şehirde yaşayınca transferden haber mi alınıyormuş.Arkadasinin en azından mesleğini söyleseydin mesela Fransa'da yaşayan muhabir arkadaşım falan gibi.

Şu an transfer gündemi olan/kulübünde istenmeyen oyuncular(Forvetleri listeye almıyorum):
PSG: Donnarumma
Chelsea: Nkunku-Disasi-Jackson-Sterling
Arsenal: Fabio Vieira
ManU: Onana-Garnacho-Sancho-Malacia-Anthony
Marsilya: Rabiot
Spurs: Bissouma

Çok iyi fırsatlar var. Kontenjan yaratabilirsek bir tane iyi isim düşer muhtemelen

Dede viskinin etkisi geçince camaradan vazgeçip başka genç oyuncu demeye başlamış
Pogba mı acaba ?

@Taha Tekler hücumda kimse kalmadı
Hoca neden istemesin nkunkuyu veya lokmani

Kanat bakiyomusuz zaten burhancan dedi

Bizim yönetim CL icin transfer yapmaya niyeti yok heralde, pahali oyuncuda alsak ilk 24. Girsekde ondan sonra eleniriz düsuncesimi hakim? Onun icin transferin son günleri bekleyip milletin kadro disi biraktigi oyuncularin peyine düsecekler heralde ucuza firsat transferi yapabilmek icin.

Nkunku ne alaka ya? Sakatlık problemi olan ciddi düşüşte biri. Maliyeti çok yüksek.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Monako taraftarı ben seghirin adı çıkmayan bir takıma transfer olduğu görüşünde birleşmiş halde
Ben dedeye ikna oldum sanki

Yahu city derken chelsea ve totenhama bakmamak imkansiz

Bissouma +o fransiz genç kanat odobert muthis olur (2004lu ustelik)

Geri
Üst Alt