Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Bu arada Barış konusunda "abicim iyi para teklif ettiler çocuğun aklı karıştı" vs diyenlere yönelik;

Barış 25 yaşında ve an itibariyle 35 yaşına kadar futbol oynasa ve sadece Galatasaray'da kalıp yıllık 2.5 milyon euro maaş alsa bugünün kuruyla (sponsorluk, reklam gelirleri vs hariç) takımdan kazanacağı para sadece 1.125.000.000 TL (10 senenin sonunda)

Ulan 10 seneye de değil sizin için Barış sanki futbolcu değil de inanılmaz bi iş insanı girişimci cart curt gibi düşünelim ve 10 senede TL olarak kazandığı bu parayı 30 yılda kazandığını düşünelim.

1.125.000.000 / 360 = Ayda 3 milyon 125 bin TL para yapıyor.

3 milyon 125 bin tl aylık maaşa denk geliyor önümüzdeki 30 yıl boyunca.

Arabistandan gelen para ama çok yüksek falan. Yazık ya tüh be aç mı kalsın çocuk?

Güven veriyor mu abi yav bana vermiyor. Bak cephede karşı karşıya pozisyonlarda baya iyi. Penaltı da çıkarabiliyor. Ama yan toplarda rezalet.
Felaket dediğin yan topların tamamı Premier Lig hariç tüm dünyada faul olarak değerlendirilir , geçen hafta kornerden yediği gol dahil. Kornerlerde sürekli kasıtlı fiziksel temasta bulunuyorlar kaleciye ve istikrarlı biçimde hiç biri çalınmıyor o ligde

mektebi gala filan gibi kolpaları ne takip edin ne buraya taşıyın ahbablar. gala haber dene kolpanın yan hesapları belli bir takipçide bet sitelerine satıyor.

Skills videosunda beğenmişlerdir. Ben de beğendim açıkçası. Ama parlayıp sönenlerden olabilir.

E ne yapalım, u23 kalecileri EPL'de göz önünde falan değilse izlemiyoruz. Mecbur skills videosundan ve kendisi hakkında bulabildiğimiz mecralardan okuyup duyduklarımızla beğenicez. ManU radarında olması da eskisi kadar olmasa da eh olumlu. Belçika ve Club Brugge altyapısı falan da olumlu.

En büyük zaafları yan hava toplarında baya bir zayıf ve özgüvensiz ve ek olarak kısa mesafelerde biraz fazla ayağıyla kurtarış yapmaya çalışıyor. Süpürücü niteliği konusunda çelişkili yorumlar olsa da ben videolarda net bir zaaf göremedim o konuda ama örneklem azdı. Karşı karşıya pozisyonlarda çıkıp açıyı kapatma zamanlaması bazen bir tık geç olabiliyor. Geliştirmesi gereken konularda biri o. Ayakları çok düzgün gibi geldi bana. İki ayağını da hem kısa hem uzun paslar için kullanabiliyor. Refleksler, pozisyon alma falan iyi ama elbette özellikle pozisyon alışı daha da gelişebilir. Şutları etkisiz alana çelme, kapattığı köşeyi iyi kapama gibi detaylarda iyi duruyor. Yan toplar harici çok fahiş hatalı golüne denk gelmedim ama "üst düzey kaleciler bunu kurtarabilirdi" denilen goller yemişliği var. Penaltı istatistiği ve tekniği de gayet olumlu. Fiziği kaleci fiziğine hayli uygun ve Curtois fiziğini andırıyor bence, o yüzden regen Curtois benzetmeleri yapılıyor olabilir. Saha içinde hırslı biri gibi. Kritik kurtarışlardan sonra hırslı kutlama görüntüleri öyle izlenim verdiriyor, bu bence olumlu bir özellik. Yalnız hayli tecrübesiz bir kaleci, 1 Belçika ligi play-off'ları + 1 full Belçika ligi sezonu düzenli oynamış sadece. Eğer alırsak transferin çok geç olması ve hazırlık maçları ve sezon başı maçlarında oynatıp ısındıramadan paldır küldür CL maçları ve kritik lig maçlarına çıkarmak zorunda kalmamız sıkıntılı olacak ilk sezon.

Değil abi zaten, kalecilik gerçekten tecrübe + özgüven işi. Altay refleksleri güçlü çocuk, İngiltere'de de kendini geliştiriyor tecrübe kazanıyor az çok.

Her kalecinin zayıf tarafı olur, Altay'ın da yan topları çok zayıf.
Bazılarının olmaz reis

Şikecilerin kerem işi ne oldu bu arada. 18mye inip artistlik yapan aliyi son gune kadar bekletiyorlar mi

4 transfer bekleyen Gs taraftarına içimizden çözeceğiz şoku

Barış Alper terbiyesizlik yapmıştır, ahlaksızlık yapmıştır ve özür dilemelidir

Ya var ya dunyada oyuncu kaynıyor bizim haberlere bakiyorum hep 20 30 bonservis bu ne ya.

D.Costa için verdiğimiz 20 milyonluk teklifi de artırmadık sanırım. O da öyle kaldı.

Geri
Üst Alt