Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.288
- 4.937
- 998
Ederson bize gelecek gibi. Ne mutluyum ne mutsuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dur demek için istifa etsin hayatına devam etsin bu gidişle hastalık sahibi olacak kafayı bizle bozdu onun sonunu iyi görmüyorumÇok umurunda olacağını zannetmiyorum. Acun'a falan kiralar ya da yakın olduğu, kirli işler çevirdiği diğer kulüplere. Mesele Gs dominasyonuna dur demek.
Skills videosunda beğenmişlerdir. Ben de beğendim açıkçası. Ama parlayıp sönenlerden olabilir.Onu diyorum ben de aga. Lammeeens falan deniyor da kim izlemiş biliyor oyuncuyu. City istiyor falan diye vibe landıysa bilemem
Skills videosundan oyuncu beğeniliyorsa herkesi beğenip boklayabilirsin bu çok netSkills videosunda beğenmişlerdir. Ben de beğendim açıkçası. Ama parlayıp sönenlerden olabilir.
Skills videosunda beğenmişlerdir. Ben de beğendim açıkçası. Ama parlayıp sönenlerden olabilir.
An itibariyle
FB:17 Yabancı
BJK:15
Bizim:12(Cuesta hariç)
Şu 16 yabancı işi kesin kabul edilecek yazın kenara.
Güven veriyor mu abi yav bana vermiyor. Bak cephede karşı karşıya pozisyonlarda baya iyi. Penaltı da çıkarabiliyor. Ama yan toplarda rezalet.Altay gelsin yabanciyi baska yere sıkarız
Ederson çatısı altında buluşalım derimBugün daşdaş konusu olan Onana ManU'ya gitmeden önce baya dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri olarak gösteriliyordu. ManU'da adam palyaçoya döndü.
Kaleci konusu çok riskli, genç kaleci riskine giremezsin. Bak büyük takımlar rahatça girer, adamların zaten taş gibi kadrosu oluyor, en kötü ihtimalle devre arası bastırır parayı alır hayvan gibi yeni kaleci. Sen alamazsın.
Napoli ye 15-20-25 milyon euro dan hepsini satar. Elif Elmas ı sattığı gibiKendi bünyesindeki yabancıları napcak abi.
7 maaş+bonservisle kolsuz ederson muGüven veriyor mu abi yav bana vermiyor. Bak cephede karşı karşıya pozisyonlarda baya iyi. Penaltı da çıkarabiliyorum. Ama yan toplarda rezalet.
O kadar yerli onlarda da yok onu demek istiyorum.Napoli ye 15-20-25 milyon euro dan hepsini satar. Elif Elmas ı sattığı gibi![]()
Ederson kolsuz mu7 maaş+bonservisle kolsuz ederson mu
Bedava kiralik + 2m maasla altay ve bir yabanci daha alma hakki mi