Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    106
  • Bu anket kapanacak: .
Yau Lammens neyi başarmış da tutturuyorsunuz bu adamı bu kadar. Kaleye bu kadar genç kaleci almak büyük risk.

Çok umurunda olacağını zannetmiyorum. Acun'a falan kiralar ya da yakın olduğu, kirli işler çevirdiği diğer kulüplere. Mesele Gs dominasyonuna dur demek.
Dur demek için istifa etsin hayatına devam etsin bu gidişle hastalık sahibi olacak kafayı bizle bozdu onun sonunu iyi görmüyorum

Skills videosunda beğenmişlerdir. Ben de beğendim açıkçası. Ama parlayıp sönenlerden olabilir.

Bugün daşdaş konusu olan Onana ManU'ya gitmeden önce baya dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri olarak gösteriliyordu. ManU'da adam palyaçoya döndü.

Kaleci konusu çok riskli, genç kaleci riskine giremezsin. Bak büyük takımlar rahatça girer, adamların zaten taş gibi kadrosu oluyor, en kötü ihtimalle devre arası bastırır parayı alır hayvan gibi yeni kaleci. Sen alamazsın.

An itibariyle

FB:17 Yabancı
BJK:15
Bizim:12(Cuesta hariç)

Şu 16 yabancı işi kesin kabul edilecek yazın kenara.

Cuesta gibi gittiği nerdeyse kesin gibi olan biri yoksa FB 18 saydım ben. Bunların 5'i u23 ama onların da biri planlarında yok herhalde. 12+4 veya 13+3 yapma ihtimalleri kuvvetli.

Bugün daşdaş konusu olan Onana ManU'ya gitmeden önce baya dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri olarak gösteriliyordu. ManU'da adam palyaçoya döndü.

Kaleci konusu çok riskli, genç kaleci riskine giremezsin. Bak büyük takımlar rahatça girer, adamların zaten taş gibi kadrosu oluyor, en kötü ihtimalle devre arası bastırır parayı alır hayvan gibi yeni kaleci. Sen alamazsın.
Ederson çatısı altında buluşalım derim

Geri
Üst Alt