- 26 Ocak 2021
- 35.078
- 33.708
- 2.233
Ciddi yazmadiydım yavBuffon'un bile vardı heis, penaltılarda Muslera'dan kötüydü

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi yazmadiydım yavBuffon'un bile vardı heis, penaltılarda Muslera'dan kötüydü
HangisiŞuan filmini izliyorum
Bu adam 15'e falan alınabiliyorsa Barış'ı 40'a bile satarım. Yerini rahatlıkla doldurabilir. Tek problem yerli bir futbolcu gerekmesi olur.Bjk'nin teklifi 15m euro diyorlar.
İstenirse 17-18 civarına biter.
Fener her yıl böyle 1-2 adam alarak kara para aklıyor herhalde. Fayed, Diack falan saçma sapan adamlarNe iş oldu o Fall? Sakat falan mı yoksa sadece genç ve hazır değil diye mi yokmuş gibi davranıyorlar?
Yok zatenKepeğimin olduğunu bilmiyodummm
Metruk AdamHangisi
Ayağı nasıl, pasları temiz mi acaba?Bu adam 15'e falan alınabiliyorsa Barış'ı 40'a bile satarım. Yerini rahatlıkla doldurabilir. Tek problem yerli bir futbolcu gerekmesi olur.
Simdi 30 olanı 5 ken alınca kalitesiz mi oluyorPahalı oyuncu diye iyi oyuncu sanıyorlar herhalde bjk de orkuna 30 vererek büyük mallik yaptı. Fransa, Belçika'dan 4-5 oyuncu çok rahat bulurdu.
5 iken yarin 30 olmasi icinde sende gelisim gostermesi gerekiyor, yani genelde 5 iken 30 olunca ayni futbolcu karsimizda olmuyor.Simdi 30 olanı 5 ken alınca kalitesiz mi oluyor
Tek başıma oynıcam hepsiyleKonu Gökhan Karaman nöbetine döndü
Ciddi yazmadiydım yavAma düşünürsek bu konuyu Prime neuer eksiksiz bir kaleciydi bence modern futbolda.
Bir şey demiyorum ucuz etin yahnisi yenilmez tarifesine devam edelim verelim herkese paraları Galatasaray'in parasını yemeyen keriz nede olsa 2-3 sene sonra ne olacağını hepimiz göreceğiz.Simdi 30 olanı 5 ken alınca kalitesiz mi oluyor
Sancho kötü tercih olur. Alınacaksa ayağında top istemeyen topsuz oyunu da iyi biri olmalı.Catamo kim yahu? Sancho falan getirin bari kanat alacaksak.