Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    68
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alper neye gülüyorsun gene yaw, sommeri isteyen gardi değilmiydi

Okan ederson, gardi sommer diyormuş ya hani
Guzel hikaye kanka

Dusunsenize, Gardi bizim transferlere karisiyormus ve hocanin almak istedigini degilde kendi kafasina gore adam istermis :asd:

O hoşaf MALdanın amacı da Barış’ı kadro dışı bıraktırmak. Yönetim doğrusunu yapıyor şuanda. Ama Barış Alper çıkıp özür dilese dahi en azından benim gözümde artık yok hükmündedir. İşler biraz soğuduktan sonra bu kulüpten def edilmeli.

Hem maasi hem de bonservisi yüksek oyunculardan uzak durmaliyiz

Sag beke rennes den alidu seidu olabilir mesela en azindan maasi az olur

Anlat kanka doğrusunu bilelim, medya ve iletişim senden soruluyor 😉
Boyle fantazilere inanacaksaniz isimiz var, akil mantik var Gardi dedigin adam araci/menajer sen sunu istiyorum dersin o da gidip senin verdigin direktife gore aksiyon alir.

Okan Ederson diyecekmis de Gardi yok ben Sommer alacagim dermis, ya bazen varya anlamiyorum sizleri.

Seneye isterse 4 kupa alsın bu yönetim derhal komple gönderilmeli fakir diye dalga geçtiğimiz bejeke bile bir sürü adam.aldi .Bizde tık yok bu nedir ya

Boyle fantazilere inanacaksaniz isimiz var, akil mantik var Gardi dedigin adam araci/menajer sen sunu istiyorum dersin o da gidip senin verdigin direktife gore aksiyon alir.

Okan Ederson diyecekmis de Gardi yok ben Sommer alacagim dermis, ya bazen varya anlamiyoruz sizleri.
Tamam gardinin yetkesi konusunda biraz abartı olabilir, ama bir menajerinde daha fazla komisyon yiyeceği seçeneğe seni yönlendirebiliceği de profesyonel dünyanın bir gerçeği

Yönetimin transfer konusundaki acziyetini bilen ve kendisine mecbur olduklarının farkına varan birisi aralarındaki ahbap çavuş ilişkisinden de cesaret alarak böyle bi işe yeltenebilir

Medyada her yazılana inanmasakta kulağımızın bi köşesinde vızıldamasına da engel olamıyoruz işte, naparsın

O hoşaf MALdanın amacı da Barış’ı kadro dışı bıraktırmak. Yönetim doğrusunu yapıyor şuanda. Ama Barış Alper çıkıp özür dilese dahi en azından benim gözümde artık yok hükmündedir. İşler biraz soğuduktan sonra bu kulüpten def edilmeli.
Transfer dönemi bitene kadar aksiyon alınmamalı ama Araplarda dönem kapanınca Donnarumma’ya atıldığı gibi para atılmalı bu karaktersize. CL’de faydalanır devrede maks fiyattan satarız Araplara. Alamayınca daha hırslanır onlar. Devrede aynı parayı Avrupa’dan bir takım verirse Araplardaki taksit sayılarını sağlamasalar bile Araplara satılmalı, madem bir sıkıntı görmüyor oraya gitmeye, başka yerden teklif alınca Araplar dışında bir yere izin verilmemeli

Hasan şaş ne güzel konuşmuş. Tam bir gerçek gs taraftarı gibi. Bizim efsanemiz hasan şaş'tır

Biz bu hatayı hep yapıyoruz ve yapmayada devam ediyoruz.Rashica mükemmel sezon gecirmisken bonservisini almayıp gittik bir sürü para harcadık sonuç nafile.Kerem çok iyi oynarken gittik Zaha getirdik Sonuc yine nafile.Simdide Barış Alper çok iyiken Sane getirdik inşallah bu sefer sonuç iyi olur ama Barisida kaybetmek üzere yüz.Sirf taraftar transfer sezonunda mutlu olsun diye hareketler yapılıyor ama bir taraf yapılırken bir taraf bozuluyor.Esas gerekli olan yerlere oyuncu almaktan ziyade tribünlere oynanıyor.Avrupada başarı gelecek ya.Saneye verilen para ile elzem yerlere transfer yapmak çok daha mantıklı hareket olacaktı ama .Hala en önemli bölgelerde oyuncumuz yok.Ve evdeki bulgurdanda olmak üzereyiz.Satardin Barışı çok iyi bir meblaga alırdım Saneyi.O değil bu degil.Daha ne kadar hata yapılacak bilemiyorum.Umarim Sane mutlu ederde herşey unutulur.Yoksa hergun bu konu gelir önümüze.Biz daha Bayernden Manchester den oyunculara hazirmiyiz onuda bilmiyoruz.Allaha emanet gidiyoruz bakalım nasıl olacak.Baris konusu inşallah tatlıya bağlanır.Bu ne ilk nede son olacak bu kafayla.

Sane bence Barış'tan ziyade Yunus yerine bir hamle, çünkü Yunus istikrarsız bir adam ve tüm sezon boyu güvenilemez. Barış ise her daim tüm mevkilerde enerjisi ve gücü ile fark yaratıyor, muadili yok. Kreatiflik, sürat ve adam geçme konusunda Sane elbet iyi bir silah olacaktır. Kanatlarda Yunus-Sane yerine Barış-Sane çok daha ideal olurdu. Barış'ın kaybı bence sıkıntılı bizim adımıza.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt