Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    89
  • Bu anket kapanacak: .
Btw Rodoo Camara ismini salmış ama satacaklarını sanmıyorum. Monaco şu an Magassa diye bir elemanı bir yerlere pazarlamaya çalışıyor çok ciddi. Bir isim varsa o’dur

Bugün de YAŞANMAYAN çok müspet gelişmeler var transferle ilgili görüyorum.

Hasan şaş ne güzel konuşmuş. Tam bir gerçek gs taraftarı gibi. Bizim efsanemiz hasan şaş'tır
Galatasaray taraftarı olarak da baksak profesyonel düşünce ile de baksak Barış haksız 2024 yılında yeni sözleşme imzalanmis 3 yıl kontratın var.Duygusal olarak bakıyorum Barış yine haksız seni Keciorenden alıp getiren kulübü vefasız lik yapıyor.Galatasarayli olmasına da gerek yok bencil olmasın yeter.Oyuncu satışlarında Barış gibi Yunus gibi kaça satılırsa satılırsa satılsın Türkiye de bizden başka takımda oynayamaz maddesi koydurmak lazım 3 sene falan.

Transfer dönemi bitene kadar aksiyon alınmamalı ama Araplarda dönem kapanınca Donnarumma’ya atıldığı gibi para atılmalı bu karaktersize. CL’de faydalanır devrede maks fiyattan satarız Araplara. Alamayınca daha hırslanır onlar. Devrede aynı parayı Avrupa’dan bir takım verirse Araplardaki taksit sayılarını sağlamasalar bile Araplara satılmalı, madem bir sıkıntı görmüyor oraya gitmeye, başka yerden teklif alınca Araplar dışında bir yere izin verilmemeli
Şahsen takımda görmek istemiyorum kendisini tabii bir taraftar olarak. Getirsinler istediğimiz parayı sonra cehennem olup gitsinler.

Kulüp çiftlik olmuş adam tepki olarak antrenmana çıkmıyor. Bunu temsilcisi yayında söylüyor ve buna kulüp tepkisiz kalıyor. Yöneticiler kendi şirketlerinde böyle Bi durum olsa ne yaparlardı acaba. Konu Galatasaray olunca nedense çok rahatlar.

simit sarayında yapsın ya biri

bak bakalım neler yapıyor

yazık gerçekten yazık hala daha bundan medet umuyorlar!

koca GALATASARAYI düşünen yok !!!!

Şahsen takımda görmek istemiyorum kendisini tabii bir taraftar olarak. Getirsinler istediğimiz parayı sonra cehennem olup gitsinler.
Şu an plan yapamayız bizim takımı tanıyorsak. Aldığın parayı görünce 1’lik oyuncu 2 olacak. Devreye kadar bir şekilde atmak lazım kendimizi. Bir de bunu şimdi satarsak her önüne gelen ekran karartır, önüne geçemeyiz

Ben FM'deki Osimhensiz ama Orkun Kökçü'lü, Ozan Kabaklı, kalede Uğurcanlı, Bonnyli, Schelderuplu, Pavlovicli, McTomminayli, Salih Özcanlı, Zeki Çelikli, Kerem'in hala bizde oynadığı eski GS save'ime dönüyorum. Greenwood ve Desire Doue de gelecek sonraki sezon... Mis...

O.b ve a.k: Herkes Gsye gelmek istiyor

A.k: istedigimiz topcuyu aliriz

Sonuc son 8 gun kala kendini bize transfer eden osimhen ve 6 ay transfer sureci olan sane

Olsun ben guveniyorum bu adamlara. Haftaya transfer show olacaktir

Boyle fantazilere inanacaksaniz isimiz var, akil mantik var Gardi dedigin adam araci/menajer sen sunu istiyorum dersin o da gidip senin verdigin direktife gore aksiyon alir.

Okan Ederson diyecekmis de Gardi yok ben Sommer alacagim dermis, ya bazen varya anlamiyorum sizleri.
Salih bey Kimin 2. Nicki

Singo ilk başta Galatasaray'a sıcak bakmıyordu ama Monaco yönetimi onu ikna etti. Singo şuan Galatasaray ile görüşüyor. (L'Equipe)

Monaco'ya bak sen kendi oyuncusunu bize satmaya calisiyor.
Şampiyonluk hedefleri yok ki reis iyi para alacağına inanmışsa iter bize doğru normal.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Sane bence Barış'tan ziyade Yunus yerine bir hamle, çünkü Yunus istikrarsız bir adam ve tüm sezon boyu güvenilemez. Barış ise her daim tüm mevkilerde enerjisi ve gücü ile fark yaratıyor, muadili yok. Kreatiflik, sürat ve adam geçme konusunda Sane elbet iyi bir silah olacaktır. Kanatlarda Yunus-Sane yerine Barış-Sane çok daha ideal olurdu. Barış'ın kaybı bence sıkıntılı bizim adımıza.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım kaybetmeyiz çok ararız çünkü.Bahsetmek istediğimi anladın degilmi sevgili adaşım.Maas farkı daima batıyor .Yunus Barış Abdülkerim vs vs vs hiç farketmiyor.Yoksa iyi olacak iyi gelecek oyuncuya her zaman kapımız açıktır.Tabii menejerlerde asla rahat durmuyorlar.

Geri
Üst Alt