Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Anket kapatılmış .
Kan kusacaz kizilcik ṣerbeti icecez barisi tekrar bagrimiza basacaz, hocanin aciklamalarina göre kaliyor

Yapacak birsey yok. Kirilsak da bu sezon da destekleyecez

Ama barisin da cikip ben yaptim sen yapma agam diye özur dilemesi lazim

Haluk Yürekli: "Barış Alper'in Galatasaray kariyerinin bittiğini düşünüyorum.Galatasaray, yerine oyuncu bakmaya başladı."
Bu yaklasim cok yanlis. Baris satilmazsa (ki bence istedigimiz fiyati Araplar vermez), bir sekilde kendinden faydalanmaliyiz. Bu demek degildir ki Baris'in yaptigi cezasiz kalmalidir.
Bu durumda asil kaybeden Baris olmustur. Kendisi de farkinda. Ilk yapmasi gereken, o menejer denen adiyi kovmasidir.

Ordan kolayca geri alma opsiyonu ile Real Madride geri dönebilir. Tottenham 70 öderse, ordaki keltos bunu 120 ye bile satmaz performans gösterirse.
Bunun kolay yolu var Real Madrid isterse oraya şu ücretle giderim diye madde koydurabilir özel madde ile çözülür

Sen önce çalıştığın tescillilerin medyasından istifa et

Sonra Barış'a yol göster lannnnn

Herkes önce kendi kapısının önünü temizlesin ağa

haluk sen basın sözcüsü müsün yorumlarını kendine sakla doğrusunu dursun özbek okan buruk söyler sen kimsin senin kalbin kırılsa ne olur

Bak bana sallai konusunda haha atıp duruyorsunuz

Rashicadaki gibi üzülürsünüz diyim

Zaniolo kalacak büyük ihtimalle.

Kaleci sagbek stoper ortasaha ve genç kanat için sallaiye kiyacagiz

Zirlayin ötede

Bence şöyle bir görüşme gerçekleşti bugün Baris ve Okan arasında:

BAY: Pisman oldum çok özür dilerim
Okan: doğal karşılıyorum
BAY: Kayseri de olmak istiyorum
Okan: önce biraz dinlen
BAY: tmm
Okan: bay
BAY: efendim
Okan: bye
BAY: ha bye
Olm şu gerçekleşmiş gerçekten ya
:asd:

maalesef bu takımlarla oynayarak şampiyonlar ligine hazırlanamayız

şu ana kadar izlediğim takımlardan samsun konya göztepe dışında anadolu takımı yok

10 takım komple çöp
Ondan oluşuyor ya fark. Bu takımlar bizi ileriye götürmez antrenman temposunda maçlar çıkıyor

ata‘nin bizden beklentisi

İcardim çok şahane pas atti, Nicolom da Asist, Osimhenim de gol attı. Böyle izledim :asd:

Will Smith Crying GIF by The Academy Awards

Geri
Üst Alt