kaba bir hesapla 20 milyon kazandık ayrıc maaşlarıda düşersek +30- 35 kardayız sanırım diogo carlosu isteyebiliriz

3 aydır kaleci alamayan yönetim donnarumma çekiyormuş @Umut Işık

20832.jpg

Ederson kazığının girmediği bir nöbet olur umarım

Trubin yerine Muslera oynasa şu maçta Benfica turu bırakmıştı 60M civarı para alıyorlar dediler kaleci sayesinde 60M kazanabiliyorsun. İşte bu yüzden kaleci önemli

Trubin mal gibi gol yediriyordu Nesyri kafayı az öne eğmiş olmasa, sen gelmiş bunu yazıyorsun, şaka mı bu şimdi? Benim ekran başında olamadığım 3-5dk'da olmadıysa 1-2 uzaktan şut ve üzerine gelen 1-2 kafa hariç bir şey de kurtarmadı... Muslera gitti hala adamı kötülemek için fırsat kollamayın, yeter artık ya...

Trubin mal gibi gol yediriyordu Nesyri kafayı az öne eğmiş olmasa, sen gelmiş bunu yazıyorsun, şaka mı bu şimdi? Benim ekran başında olamadığım 3-5dk'da olmadıysa 1-2 uzaktan şut hariç bir şey de kurtarmadı... Muslera gitti hala adamı kötülemek için fırsat kollamayın, yeter artık ya...
Yorum yaparken senden icazet almam gerektiğini sanmıyorum

Trubin mal gibi gol yediriyordu Nesyri kafayı az öne eğmiş olmasa, sen gelmiş bunu yazıyorsun, şaka mı bu şimdi? Benim ekran başında olamadığım 3-5dk'da olmadıysa 1-2 uzaktan şut ve üzerine gelen 1-2 kafa hariç bir şey de kurtarmadı... Muslera gitti hala adamı kötülemek için fırsat kollamayın, yeter artık ya...
Niyet ne yazik ki..

Geri
Üst Alt