- 16 Haziran 2010
- 190.795
- 133.502
- 6.478
18 bile acilir daha cok zaman var TR'deki transfer donemin bitmesine.17 acilmaz umarim, biktim transfer doneminden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18 bile acilir daha cok zaman var TR'deki transfer donemin bitmesine.17 acilmaz umarim, biktim transfer doneminden
Menajerin önemi işte.Galatasaray, Carlos Cuesta'nın Spartak Moskova'ya transferinden 6+2 milyon euro kazanacak. (@PSierraR)
Diogo Costa, Carlos degilkaba bir hesapla 20 milyon kazandık ayrıc maaşlarıda düşersek +30- 35 kardayız sanırım diogo carlosu isteyebiliriz
fransa ligindekihangi nakamura 50 yaşında olan değildir herhalde
belkide diego carlosu diyordur.Diogo Costa, Carlos degil![]()
kaba bir hesapla 20 milyon kazandık ayrıc maaşlarıda düşersek +30- 35 kardayız sanırım diogo carlosu isteyebiliriz
Yok yav o Fenerdeki kazmayi napacagizbelkide diego carlosu diyordur.
öyle bir topçu yokmuş carlos diyeDiogo Costa, Carlos degil![]()
Trubin yerine Muslera oynasa şu maçta Benfica turu bırakmıştı 60M civarı para alıyorlar dediler kaleci sayesinde 60M kazanabiliyorsun. İşte bu yüzden kaleci önemli
O kesin gelecek bence, umarim bons+maasi biraz normal duzeyde olur.Ederson kazığının girmediği bir nöbet olur umarım
Iyi oldu tottenham şimdi savinho için bastirir parayı City de Rodrygo yu alır :dHavertz’in iptal olduğu günün sabahına Eze çekti herifler. Ne zaman şu seviye oluruz yaw
Bu nöbet tam acilmadan önce attigim post'da darbe mi oldu nereye kayboldu?
@Hayri Cund ahbertim acsin yazmistim. Kusura bakma ahbert sana karsi allerji var gibi
Yorum yaparken senden icazet almam gerektiğini sanmıyorumTrubin mal gibi gol yediriyordu Nesyri kafayı az öne eğmiş olmasa, sen gelmiş bunu yazıyorsun, şaka mı bu şimdi? Benim ekran başında olamadığım 3-5dk'da olmadıysa 1-2 uzaktan şut hariç bir şey de kurtarmadı... Muslera gitti hala adamı kötülemek için fırsat kollamayın, yeter artık ya...
Niyet ne yazik ki..Trubin mal gibi gol yediriyordu Nesyri kafayı az öne eğmiş olmasa, sen gelmiş bunu yazıyorsun, şaka mı bu şimdi? Benim ekran başında olamadığım 3-5dk'da olmadıysa 1-2 uzaktan şut ve üzerine gelen 1-2 kafa hariç bir şey de kurtarmadı... Muslera gitti hala adamı kötülemek için fırsat kollamayın, yeter artık ya...
ya gelsinlerde maaşa sonra bakarızMaaslarda düsersek mi? Gelenler gidenlerden fazla maas almayacak mi?