Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.449
- 44.479
- 2.388
hiçbir rasyonel tarafı yok hiç de inanmıyorum ama tık tık nokta transferler yapacaz gibi hissediyorum 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katiliyorum ama bunu 3 senedir söylüyoruz her sene de cakiyoruz heriflereIlk 11'den ziyade, adamlarin kadro genisligi/yedekleri bizden iyi. Bizde 3-4 tane dogru duzgun sonradan oyuna girecek ve fark yaratacak biri yok.
Maça kadar benimde beklentim var nedense,şu 3-4 gün kritik gibi.hiçbir rasyonel tarafı yok hiç de inanmıyorum ama tık tık nokta transferler yapacaz gibi hissediyorum![]()
kahvecifb'in 14 yabancılı, 25 kişilik kadrosu şu anlık bu oldu:
livakovic
eğribayat
skriniar
oosterwolde
djiku
yusuf
çağlar
mert
levent mercan
amrabat
alvarez
ismail
bartuğ elmas
fred
semedo
archie
symanski
talisca
mhy
oğuz
cengiz
nene
kahveci
duran
nesiri
cenk
+ (bunlara lisans çıkarmayacaklar muhtemelen)
diego carlos
becao
mimovic
+emre mor (bunu da gönderecekler)
Orasi oyle ama her senede Avrupa'da biz patliyoruz kadro genisligimiz zayif diye. Tabi tek sebep bu degil, oyun anlayisimiz da zit Avrupa icin o da ayri bir problem.Katiliyorum ama bunu 3 senedir söylüyoruz her sene de cakiyoruz heriflere
![]()
Zorunlu opsiyonu yokmus.Ekli dosyayı görüntüle 299614
şunu harcamış gözüküyorlar ama skriniar avrupada 10 deniyordu
duran 25 diyorlar
şimdi edson muhtemelen zorunlu gelecek ondan da 15-20 arası girer
Hakemler ittirmese ilk 3'e zor girer gayet vasat bir kadrofb'in 14 yabancılı, 25 kişilik kadrosu şu anlık bu oldu:
livakovic
eğribayat
skriniar
oosterwolde
djiku
yusuf
çağlar
mert
levent mercan
amrabat
alvarez
ismail
bartuğ elmas
fred
semedo
archie
symanski
talisca
mhy
oğuz
cengiz
nene
kahveci
duran
nesiri
cenk
+ (bunlara lisans çıkarmayacaklar muhtemelen)
diego carlos
becao
mimovic
+emre mor (bunu da gönderecekler)
bizimkilere de baksana.yok 25m ederson 50m costa 17m sterlin akanji 30m singoBu tabir Fener'e daha cok uyuyor.
Orasi sacma zaten ama biz daha Osimhen haric buyuk bedelli transfer yapmadik ki henuzbizimkilere de baksana.yok 25m ederson 50m costa 17m sterlin akanji 30m singo
ben alternatifleri olduğu konusunda da şüpheliyim reyis. yani sayısal olarak çok oyuncu var gibi ama, birbirleri ile alakası olmayan back-uplar hep.Ilk 11'den ziyade, adamlarin kadro genisligi/yedekleri bizden iyi. Bizde 3-4 tane dogru duzgun sonradan oyuna girecek ve fark yaratacak biri yok.
Pek sanmıyorum ki onun bile bonservisi var ,gardi eğer işin içindeyse sağlam biri icin uğraştığına eminim ama işin icindemi ondan emin değilim,tavukcudan da ses seda yokSanki sommer getirmek istiyor gardi. Onu da Okan hoca çok istemiyor taraftar gibi.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi