- 29 Ocak 2023
- 9.418
- 5.502
- 1.068
Barış gitse de taraftar kaos yaratıp bunların hepsini gönderse keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yaw çok geç kaldık onda bi problem yok da barışın şu story işinden de hikaye uydurulmasın yaniSonuç olarak yapmıyorlar ama heis fısıltı bile yok bir anda indirecekler palavrasına inandiğini söyleme gerçekci bir cimbom neferisin.
küfür istiyorsan özelden söyle direkt ederim ben problem yokYönetim git diye baskı yapıyor bence barışa
Siyah bayrak o anlama geliyor. Sanırım 50 milyonluk teklif var
Siyah Bayrak ne alaka yavYönetim git diye baskı yapıyor bence barışa
Siyah bayrak o anlama geliyor. Sanırım 50 milyonluk teklif var
Protesto anlamı işte.Siyah Bayrak ne alaka yav
Bomboş geçmeye devam eden bir gün dahaBomboş geçecek bir gün daha
3 senedir aynı şey deniyor. Şampiyon biz oluyoruz. Demek ki geniş kadro illa başarı getirmiyor da denebilir. Birçok oyuncu da yeterli oynayamadığı için sıkıntı çıkarabilir. Ergin Ataman misali belki 7-8 oyunculuk basketbol rotasyonunun yettiği bir durumdur bizimkisi.Ilk 11'den ziyade, adamlarin kadro genisligi/yedekleri bizden iyi. Bizde 3-4 tane dogru duzgun sonradan oyuna girecek ve fark yaratacak biri yok.
Paşam bir emrinizle Barışı kurtarma operasyonunu başlatırız!Protesto anlamı işte.
Gitmek istemediğim yere göndermeye çalışıyorlar mesajı veriyor net.
Yanlış paylaşsa kaldırırdı şimdiye.
Lig icin evet, Avrupa icin yetmedigi ortada.3 senedir aynı şey deniyor. Şampiyon biz oluyoruz. Demek ki geniş kadro illa başarı getirmiyor da denebilir. Birçok oyuncu da yeterli oynayamadığı için sıkıntı çıkarabilir. Ergin Ataman misali belki 7-8 oyunculuk basketbol rotasyonunun yettiği bir durumdur bizimkisi.
Orasi oyle ama her senede Avrupa'da biz patliyoruz kadro genisligimiz zayif diye. Tabi tek sebep bu degil, oyun anlayisimiz da zit Avrupa icin o da ayri bir problem.Katiliyorum ama bunu 3 senedir söylüyoruz her sene de cakiyoruz heriflere
![]()
Zorunlu opsiyonu yokmus.Ekli dosyayı görüntüle 299614
şunu harcamış gözüküyorlar ama skriniar avrupada 10 deniyordu
duran 25 diyorlar
şimdi edson muhtemelen zorunlu gelecek ondan da 15-20 arası girer
Ben oyle bir anlam cikarmiyorum, transfer icin boyle tepki verecek seviyeye dusecek biri degil Baris. Gider hocaya kavukcuya acikca soylerProtesto anlamı işte.
Gitmek istemediğim yere göndermeye çalışıyorlar mesajı veriyor net.
Yanlış paylaşsa kaldırırdı şimdiye.
Bu sene CL bitene kadar ne olursa olsun 8 tane temposu yüksek mac oynayacağiz yani Ligde de net sıkıntı yaratir bu rotasyonsuzluk.Lig icin evet, Avrupa icin yetmedigi ortada.
Orasi oyle ama her senede Avrupa'da biz patliyoruz kadro genisligimiz zayif diye. Tabi tek sebep bu degil, oyun anlayisimiz da zit Avrupa icin o da ayri bir problem.Katiliyorum ama bunu 3 senedir söylüyoruz her sene de cakiyoruz heriflere
![]()
Zorunlu opsiyonu yokmus.Ekli dosyayı görüntüle 299614
şunu harcamış gözüküyorlar ama skriniar avrupada 10 deniyordu
duran 25 diyorlar
şimdi edson muhtemelen zorunlu gelecek ondan da 15-20 arası girer
Söyleyip istediği cevabı alamadıysa yapar ama.Ben oyle bir anlam cikarmiyorum, transfer icin boyle tepki verecek seviyeye dusecek biri degil Baris. Gider hocaya kavukcuya acikca soyler