Gerekli Takviyelerin Yapılabileceğine İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    98
  • Bu anket kapanacak: .
Yönetim git diye baskı yapıyor bence barışa

Siyah bayrak o anlama geliyor. Sanırım 50 milyonluk teklif var

Stadyumda ilk maçta ciddi söylüyorum taraftar yer Dursun’u da Kavukçu’yu da.

Galatasaray taraftarı şımaranı da sevmez, yalancıyı da.

Osimhen’in parası hazır dediniz gönderip alacağız demediniz.

İlk puan kaybında yönetim istifa diye inler orası. Sene sonu gelmeden yolcu olursunızZ

Ilk 11'den ziyade, adamlarin kadro genisligi/yedekleri bizden iyi. Bizde 3-4 tane dogru duzgun sonradan oyuna girecek ve fark yaratacak biri yok.
3 senedir aynı şey deniyor. Şampiyon biz oluyoruz. Demek ki geniş kadro illa başarı getirmiyor da denebilir. Birçok oyuncu da yeterli oynayamadığı için sıkıntı çıkarabilir. Ergin Ataman misali belki 7-8 oyunculuk basketbol rotasyonunun yettiği bir durumdur bizimkisi.

3 senedir aynı şey deniyor. Şampiyon biz oluyoruz. Demek ki geniş kadro illa başarı getirmiyor da denebilir. Birçok oyuncu da yeterli oynayamadığı için sıkıntı çıkarabilir. Ergin Ataman misali belki 7-8 oyunculuk basketbol rotasyonunun yettiği bir durumdur bizimkisi.
Lig icin evet, Avrupa icin yetmedigi ortada.

Protesto anlamı işte.

Gitmek istemediğim yere göndermeye çalışıyorlar mesajı veriyor net.

Yanlış paylaşsa kaldırırdı şimdiye.
Ben oyle bir anlam cikarmiyorum, transfer icin boyle tepki verecek seviyeye dusecek biri degil Baris. Gider hocaya kavukcuya acikca soyler

Lig icin evet, Avrupa icin yetmedigi ortada.

Bu sene CL bitene kadar ne olursa olsun 8 tane temposu yüksek mac oynayacağiz yani Ligde de net sıkıntı yaratir bu rotasyonsuzluk.

Hoca elimi soğuk sudan sıcak suya değdirmeyeyim diyerek isimli, kendini kanıtlamış ve dolayısıyla pahalı isimleri istiyor. Onlar da ya maaş talebinden, ya da yüksek bonservisten olmadı şu ana kadar. Sezona -80 milyon ile girdik. Kalan bütçe ile hocanın istediği tarzda isimleri eksik olan bölgelere alma şansımız yok. İlla bir yerler eksik kalacak. Bunlar da BAY'ı 50-60'a satalım, yerine 10-15'e bir kanat alır, kalan parayla transfer yaparız diyor. Mevzu bu bana göre.

Ben oyle bir anlam cikarmiyorum, transfer icin boyle tepki verecek seviyeye dusecek biri degil Baris. Gider hocaya kavukcuya acikca soyler
Söyleyip istediği cevabı alamadıysa yapar ama.

Okan hoca da ben istemem ama başkan bilir gibi konuşuyor 10 gündür demeçlerinde.

Geri
Üst Alt