- 3 Temmuz 2012
- 133.811
- 80.704
- 5.198
barış bize ihanet mı edıyor diyorsun??İmkansız zira yönetimi çok zora sokacak bir iş olur. Çok yüksek maaş teklif edildi büyük ihtimalle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barış bize ihanet mı edıyor diyorsun??İmkansız zira yönetimi çok zora sokacak bir iş olur. Çok yüksek maaş teklif edildi büyük ihtimalle
yav bırak allah aşkınaNereden patlak veriyoruz sane Yunus Sallai var kanatlarda
Geçen senenin aynısı yaw. Yine başardılarDostum barışın fiziksel güç devamlığı hiç birinde yok. Hangi bölgeye koyarsan da oynuyor. Ayrıca 1i yarım 3 kanatla mı gireceğiz sezona
o maddeyi koysan da bir işe yaramıyor zaten.Bunlar Barışı satsın seneye Kerem denilen yavşaq ile birlikte pkkbahçe formasıyla görürüz.
Yok tr’ye satılamaz maddesi falan böyle şeyler yapmak bu yönetimin aklının ucundan bile geçmez. Öyle bir kapasite yok bunlarda.
elde fazlalık oldugu dogru dostumNereden patlak veriyoruz sane Yunus Sallai var kanatlarda
Dostum böyle yangın yapıyorsunuz olası ayrılığa da sezon için Barış basliginda ben ve birkaç kişi dışında çocuğu savunan yok.yav bırak allah aşkına
Şurada 10-12 gün kalmış o parayı efektif kullanamayız.Seneye gitmesi daha doğru.Barış ısrar ediyorsa GS için de iyi para vermişlerdir adamlar. Gsyi zorda bırakacak biri değil dusmanliginizi başkalarına yapin
Yönetimi çok eleştirmiş biri olarak böyle birşeye %1 bile ihtimal vermiyorum. Eğer cidden böyle bir durum varsa tek sebebi aşırı yüksek maaş sebebiyle barış'ın gitmek istemesidir. Yönetim de hoca da bırakmak istemezbunlar satacak belli
topu barisa atmislar
yine bi senaryo yazilmis oyun oynanıyor
Yok öyle birşey demiyorum. Yüksek maaşa gitmek istemesi insani birşey. Pazarlıkta yönetimin elini zayıflatacak birşey yapmasın yeterbarış bize ihanet mı edıyor diyorsun??
illa başlığına mı yazmam lazımDostum böyle yangın yapıyorsunuz olası ayrılığa da sezon için Barış basliginda ben ve birkaç kişi dışında çocuğu savunan yok.
Topçu almayacagimizi kim soyluyor trossard ya da lookman alınabilir
Neyi?@Hasan Bekir bilebilir bunu
Rowe alırız eski Hull cityliLookmani 45e satmadilar. Ikiside bence imkansiz![]()
Leandro Trossard agrees new Arsenal contract
Trossard has reached an agreement on a contract adjustment, increasing his salary but not extending the deal beyond its previous expiration.www.nytimes.com