Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    145
  • Bu anket kapanacak: .
Topçu almayacagimizi kim soyluyor trossard ya da lookman alınabilir
40 milyona adam satıp 50 milyona satmadıkları yabancı lokmanı mı alalım. Yada 30 yaşına gelmiş neye yaradığı belli olmayan adama 20.
Transfer beklediğin 3 bölge var direkt orayı etkiler.
Kaleci, bek, yedek stoper birinden birinden vazgeçiş demek.
Ayrıca 2 aydır biri gelmek için can atan diğeri 6 aydır gelmeyi bekleyen 2 adamı alabilmiş bir ekipten çok şey bekliyoruz.
Papaz her zaman pilav yemez, her sene bir fırsat düşmez.
Ş.ligi kadrosunda zaten +3 eksik oyuncu veriyoruz şimdi birde barışı da çıkaralım 21 kişiyle mi oynayalım.

Tüm sistemi altüst etmek istiyorsak satarız. Şu dakika kulüpten satılabilecek 2 yerli var berkan ve ahmet, gerisi yabancı olmak zorunda.

Barişa isak tarifesi uygulamalı gitmek istiyorsa da her gitmek istiyorum diyene buyur geç sıktı artık.

Yok öyle birşey demiyorum. Yüksek maaşa gitmek istemesi insani birşey. Pazarlıkta yönetimin elini zayıflatacak birşey yapmasın yeter
Osimhenle icardi gitmedi araplara barış giderse ayıp eder dostum

aksam haluk barısı boklarsa barıs sucsuzdur ama iyi takip edelim

Maç olsun da transfer baydı artık…

Barış Arabistana gitmek istiyorsa bizde de oynamayı haketmiyor demektir. Bence işin için yanlış anlaşılma vardır. Umarım yönetim bu durumu hızlı bir şekilde toparlar.

bay için 40 mülyon fazlasıyla makuldür

Erden Timur sırf transfer yaptığı için sevilen isim değildi görüldüğü üzere. Biri çıkıyor 3 tane bayılacağınız kaleci ile görüşüyoruz, alamayacağımız topçu yok diyor, diğeri üç kuruş parasıyla muhabirleri satın alıyor.

Biz yönetimden son günler yaklaştı diye transfer beklerken 2 saatlik gündem ile Barış'ın taraftarın önüne atılmasına müsaade ediliyor.

Geçen senenin aynısı yaw. Yine başardılar
Nene gibi başarısı olmayan herifin 18e gittiği, yedek duranın da 80e gittiği ortamda barışın benzer profilini entegre edebilecek yabancının başlangıç fiyatı 40 o da bir yerde denenmiş tutmamış bir herif olur.
Para kazanıp hem oyuncu kaybedip hemde ekonomik olarak daha da zarara uğramak olur bu satış.

Geri
Üst Alt