Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    160
  • Bu anket kapanacak: .
Neom ile Newcastle bağı malum

Isak için Newcastle’ın tavrı da malum

Ee Neom zaten bize yapılması gerekeni göstermiş

Çok mu istiyorlar, Neomla ilgili menajerler cash 50 bıracak formülü bulsunlar, sonra da uzasınlar.

Yapamıyorlarsa da Barış bizim topçumuz zike zike oynayacak.

Yanlız varya bu işlerde kesin Mali Mocun parmağı var. Neoma maddi destek filan vermiştir kesin Barışın maaşı ile alakalı. Bir yaz icerisinde bizden giden, bize gelmeyi düşünen ve Barış olmak üzere 3 yerli ile aramız bozuldu sizce hepsi tesadüf mü?
Neomun üst düzey yöneticilerinin her öğün yediği altın kaplama bonfileler nedeniyle dışkısıyla attığı altın miktarının bir sezonluk toplamı aliyi 5-10 kere satın alır yahu. Ali kim de neoma destek çıkacak.

sürekli bir kahraman yaratma çabasına gerek yok.
topçular profesyonel. yarın başka bir isimle alakalı para meselesi çıkar yine terste kalırız.

bundan bir kaç sene önce reddit'te bir olay görmüştüm. olayı unuttum da aklımda kalanı yazayım.
yabancı bir twitch yayıncısı kız hafif dekolte giysilerle yayın yapıyor. kendi çapında ünlü
herifin biri buna binlerce dolar bağış atmış, kanalında moderatör (ya da her neyse) olmuş.
sonra bir teknoloji fuarına kız davet almış.
fuar herifin yaşadığı yere yakın.
herif kıza ben sana eşlik ederim diye teklif yapıyor. kabul göreceğini düşünüyor o kadar bağış vs. sebebiyle.
ama kız diyor ki ben evliyim ve eşimle geleceğim.
kız yayınlarda evliliğini hep gizlemiş. yalnız sanıyormuş herkes.
herif tabi şok. yalnız kıza yazdığı cevap komik.
diyor ki artık sana bağış yapmayacağım, x diye bir yayıncı var (başka bir kız) onun kanalına bağış yapacağım, orada moderatör olacağım.
herkes bu herifle dalga geçiyordu haliyle.

bu herif gibi olmayın.

Çok mu istiyorlar, Neomla ilgili menajerler cash 50 bıracak formülü bulsunlar, sonra da uzasınlar.

Thats fkin all ya bu kadar

Aynen öyle ya 50+keçiören payını getirirler ya silkelenip giderler. Gelmişiz transferin sonuna bu zıbışlarla mı uğraşacağız. Barışta 2 haftaya kendine gelir forması elinden alınınca.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Geçen yaz yaptığın gibi bomba bir transfer patlat ve kaostan çıkar bizi gardi

Geri
Üst Alt