Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    159
  • Bu anket kapanacak: .
Yerli oyuncular Galatasaraya darbe yapmaya çalışıyor
Yunus’un hukukunu korumak da bu dönemde boynumuzun borcu olsun. Kerem fb haberleri kızıştığında ortaya bir iddia atıldı: Kerem menajeri benfica yöneticilerine demiş ki Kerem için kolaylık yapın Yunusu getireyim size.. Yunus da duyunca gelip sözleşme uzatıyor. Haberin akşamında da Yunusun sözleşme uzattığı kapa bildirildi. Ne kadar doğru bilmiyorum, ancak fbli menajerlerin topçularımızı değersizleştirip bizden uzaklaştığı da ortada.. o yüzden Yunusun hakkını da teslim edelim ve başımız gözümüz üstünde yeri var.

Oshimen ile uğraştık uzun zaman ve paranın büyük çoğunluğunu buraya harcayinca dedim sıkıntılı günler bizi bekliyor dedim ve maalesef öyle oluyor çok eksik var Kerem ,Hakan ile gündem oyalandik kalecimiz dahi yok şimdide Barış krizi çıktı şampiyonlar liginde başarı beklemek hayal gerçekten

Istifa ettir ozaman?

Verdiği zarar her dakika artıyor herifin geen sene nakit olarak 50 milyon euro zararı vardı direkt olarak. Bu sene de elindeki iyi yerliye seni satarız diyip kulübe ekstra zarar verdi herif.

Bunu yönetimden tamamen pasifize edip dönemi tamamlayıp futbol aklı olan adamlara yönetimi bırak dursun.

Kavuk maruf falan kim varsa katletmen gerekiyor artık. Bu yönetimin suyu tamamen ısındı devam etmek istiyorsan 2-3 kişi falan almalı bu yönetimden o kadar.

Scout stalk tayfayı da yok etmeden sezonu bırakma ama.

sürekli bir kahraman yaratma çabasına gerek yok.
topçular profesyonel. yarın başka bir isimle alakalı para meselesi çıkar yine terste kalırız.

bundan bir kaç sene önce reddit'te bir olay görmüştüm. olayı unuttum da aklımda kalanı yazayım.
yabancı bir twitch yayıncısı kız hafif dekolte giysilerle yayın yapıyor. kendi çapında ünlü
herifin biri buna binlerce dolar bağış atmış, kanalında moderatör (ya da her neyse) olmuş.
sonra bir teknoloji fuarına kız davet almış.
fuar herifin yaşadığı yere yakın.
herif kıza ben sana eşlik ederim diye teklif yapıyor. kabul göreceğini düşünüyor o kadar bağış vs. sebebiyle.
ama kız diyor ki ben evliyim ve eşimle geleceğim.
kız yayınlarda evliliğini hep gizlemiş. yalnız sanıyormuş herkes.
herif tabi şok. yalnız kıza yazdığı cevap komik.
diyor ki artık sana bağış yapmayacağım, x diye bir yayıncı var (başka bir kız) onun kanalına bağış yapacağım, orada moderatör olacağım.
herkes bu herifle dalga geçiyordu haliyle.

bu herif gibi olmayın.

Bizim yönetim armut topladı tabi bunlar olurken. İşini biln yönetici 2 sene önce kerem,yunus ve barış'ı kenara çeker bu 2 gs düşmanı menajerle çalışamazsınız derdi.
Af buyur ama bazı yöneticilerimizin bu menajerlerle bilinçli olarak ilişkisi olmadığı ne malum. Hadi iyi niyetimizi koruyup söyleyelim, kullanılmadıkları ne malum.

Sane Yunus Sallai zaten elimizde yeteri kadar kanat oyuncusu var. Barış önemli fakat vazgeçilmez değil.

Yanlız varya bu işlerde kesin Mali Mocun parmağı var. Neoma maddi destek filan vermiştir kesin Barışın maaşı ile alakalı. Bir yaz icerisinde bizden giden, bize gelmeyi düşünen ve Barış olmak üzere 3 yerli ile aramız bozuldu sizce hepsi tesadüf mü?

Assad Al hamlavi dünkü basaksehir maçında dikkatimi çekti Filistinli imis 5 maçta 4 gol atmış genç de bir forvet sağ kanat da oynuyormuş Scout listesine eklenmesi lazım 1 milyonmus bonservisi

Bizim spor medyası yerli topçuları profesyonellik masallarıyla zehirleyip hepsini vefasız, paragöz hale getirdi.
Altyapıda çocuklara gs'ye vefa, aidiyet öğretilmeli önce.

Eee lammers da manutda gittigine göre altay ya da onana cöpünü cakarlar bize

Geri
Üst Alt