Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.302
- 18.907
- 2.083
Adam zahmet edip antrenmana bile çıkmıyor ki kadro dışı bırakalımhala kadro dısı haberı gelmemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam zahmet edip antrenmana bile çıkmıyor ki kadro dışı bırakalımhala kadro dısı haberı gelmemiş
Yunus’un hukukunu korumak da bu dönemde boynumuzun borcu olsun. Kerem fb haberleri kızıştığında ortaya bir iddia atıldı: Kerem menajeri benfica yöneticilerine demiş ki Kerem için kolaylık yapın Yunusu getireyim size.. Yunus da duyunca gelip sözleşme uzatıyor. Haberin akşamında da Yunusun sözleşme uzattığı kapa bildirildi. Ne kadar doğru bilmiyorum, ancak fbli menajerlerin topçularımızı değersizleştirip bizden uzaklaştığı da ortada.. o yüzden Yunusun hakkını da teslim edelim ve başımız gözümüz üstünde yeri var.Yerli oyuncular Galatasaraya darbe yapmaya çalışıyor
Istifa ettir ozaman?
Istifa ettir ozaman?
Af buyur ama bazı yöneticilerimizin bu menajerlerle bilinçli olarak ilişkisi olmadığı ne malum. Hadi iyi niyetimizi koruyup söyleyelim, kullanılmadıkları ne malum.Bizim yönetim armut topladı tabi bunlar olurken. İşini biln yönetici 2 sene önce kerem,yunus ve barış'ı kenara çeker bu 2 gs düşmanı menajerle çalışamazsınız derdi.
sterlinden aşağısı olmaz ingiliz köpeği değil mi bunlar.Ne doları Euro olmalı..
Onu düşünmek istemiyorum. Okadar da olmasın bi zahmetAf buyur ama bazı yöneticilerimizin bu menajerlerle bilinçli olarak ilişkisi olmadığı ne malum. Hadi iyi niyetimizi koruyup söyleyelim, kullanılmadıkları ne malum.
Bahreyn dinarı olmalısterlinden aşağısı olmaz ingiliz köpeği değil mi bunlar.