Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.741
- 27.970
- 3.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kavukçu olmazsa 30 milyon dolara (Euro da değil dikkat) barış gitmişti ki. Tavır koyan ihtar çektiren kavukçu. İbrahimin pisliğini adam temizliyor. Denilene göre Yunusa söz vermiş barışa vermiş cuesta vs kazıkları vs hepsini bu adam temizledi.. bir de çalıştırmıyor adamı ve piyonları ile adamı itibarsızlaştırıyor.Verdiği zarar her dakika artıyor herifin geen sene nakit olarak 50 milyon euro zararı vardı direkt olarak. Bu sene de elindeki iyi yerliye seni satarız diyip kulübe ekstra zarar verdi herif.
Bunu yönetimden tamamen pasifize edip dönemi tamamlayıp futbol aklı olan adamlara yönetimi bırak dursun.
Kavuk maruf falan kim varsa katletmen gerekiyor artık. Bu yönetimin suyu tamamen ısındı devam etmek istiyorsan 2-3 kişi falan almalı bu yönetimden o kadar.
Scout stalk tayfayı da yok etmeden sezonu bırakma ama.
O da rahatsız görürsünüz yakında bşr arıza da ondan çıkar
Ben talimatı veriyorum
Oooooooooo ohooooovvvvvBen talimatı veriyorum
Yeteri kadar 3 muSane Yunus Sallai zaten elimizde yeteri kadar kanat oyuncusu var. Barış önemli fakat vazgeçilmez değil.
Lammens'de hafif mal tipi var.
Bu herif kendini kanaat önderi felan mı sanıyor
Abi cozum.onumuze bakmakAçıkçası beni en cok üzen ve kızdıran şey, su an fenerliler haklı olarak inanılmaz seviniyorlar ,hakani aldirmadik, keremi nefrettirdik barışı da onlardan koparttik diyorlar ,ve maalesef cok dogru ,açıkçası içeriden yıkıldık ve cok ansızın oldu cozumude nedir bilen varsa yazsin
aynı kalitede 5 tane mi olması lazım?Yeteri kadar 3 mukomik olmayın ya
saydigin 3 topcunun 2si bizim topcumuz degilAçıkçası beni en cok üzen ve kızdıran şey, su an fenerliler haklı olarak inanılmaz seviniyorlar ,hakani aldirmadik, keremi nefrettirdik barışı da onlardan koparttik diyorlar ,ve maalesef cok dogru ,açıkçası içeriden yıkıldık ve cok ansızın oldu cozumude nedir bilen varsa yazsin
Bravo Tan AslanBarış çok sevdiği neomuna gitmek için alacağı 10 milyon eurodan indirip yapsın. Galatasaray'in kasasına net 45 koysunlar. + Keçiören payi