Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    176
  • Bu anket kapanacak: .
Verdiği zarar her dakika artıyor herifin geen sene nakit olarak 50 milyon euro zararı vardı direkt olarak. Bu sene de elindeki iyi yerliye seni satarız diyip kulübe ekstra zarar verdi herif.

Bunu yönetimden tamamen pasifize edip dönemi tamamlayıp futbol aklı olan adamlara yönetimi bırak dursun.

Kavuk maruf falan kim varsa katletmen gerekiyor artık. Bu yönetimin suyu tamamen ısındı devam etmek istiyorsan 2-3 kişi falan almalı bu yönetimden o kadar.

Scout stalk tayfayı da yok etmeden sezonu bırakma ama.
Kavukçu olmazsa 30 milyon dolara (Euro da değil dikkat) barış gitmişti ki. Tavır koyan ihtar çektiren kavukçu. İbrahimin pisliğini adam temizliyor. Denilene göre Yunusa söz vermiş barışa vermiş cuesta vs kazıkları vs hepsini bu adam temizledi.. bir de çalıştırmıyor adamı ve piyonları ile adamı itibarsızlaştırıyor.

Açıkçası beni en cok üzen ve kızdıran şey, su an fenerliler haklı olarak inanılmaz seviniyorlar ,hakani aldirmadik, keremi nefrettirdik barışı da onlardan koparttik diyorlar ,ve maalesef cok dogru ,açıkçası içeriden yıkıldık ve cok ansızın oldu cozumude nedir bilen varsa yazsin

Galatasaray sanki amatör ligdeydide barış geldi süperlige çıkarıp şampiyon yaptı. Galastasarayın tüm yönetici ve profesyonelleri dahil kimseye vefa veya başka bir borcu yoktur.
Galatasaray olmasa bi bok olamayacaklar, Galasataraya ayar vermeye kalkıyor.

Yok Galatasaray kulübü Barış’a söz vermiş de, şimdi sözünü tutmuyormuş da

Bedava mı bırakacak kulüp seni söz verdi diye?

Açıkçası beni en cok üzen ve kızdıran şey, su an fenerliler haklı olarak inanılmaz seviniyorlar ,hakani aldirmadik, keremi nefrettirdik barışı da onlardan koparttik diyorlar ,ve maalesef cok dogru ,açıkçası içeriden yıkıldık ve cok ansızın oldu cozumude nedir bilen varsa yazsin
Abi cozum.onumuze bakmak

saydigin 3 topcunun 2si bizim topcumuz degil
Ne alaka?

Masabaşı şerefsizlikte bu fbtöcüler kadar başarılısı yok

İğrenç menajer ağları, tff mhk ilişkisi, sosyal medyayı terörize etmeleri, transfermarkta kadar etkiliyor haysiyetsiz köpekler.

Ulan kafanız itliğe köpekliğe şerefsizliğe bastığı kadar saha içi problemlerini çözmeye çalışsanız son 10 yılda 2-3 kez olurdunuz şampiyon

çok acı çektşriyorlar bize çok

vallah pişman oldum aldığım osimhen boxlarına!!!!!!!!!

bu ne ya yeterrrrrrrrr yapın şu transferleri artık!!!!!

herkese gıcık kapmaya başladım!!!!!

Geri
Üst Alt