Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Bu anket kapanacak: .
Konu dönüyor dolaşıyor bumerang gibi aynı yere geliyor kulüpte anasını satayım. Yok işte yok yeri falanda dolmuyor. Baba figürü yok şuan Kemerburgaz'da. ET gibisi gelmeyecek birdaha. Ulan Dursun başına taş düşe Erden kadar..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Şu anda Erden Timur ne alaka? Erden Timur olsa Barış Alper gitmek istemeyecek miydi?

Trabzon'lu mütahitler gibi arap görünce elini ovuşturmuş bizim yönetim. Bunlar davetsiz gelmemiştir heralde

60 milyona okeyim altındaki ücretlerde yol alsınlar.
Keçiören payı hariç bu arada.
Ben dolandırılmaya karşıyım, 35 verecekler çok iyi satış denilecek. Dayı premier lige satmıyorsun oyuncuyu. Daha 6 ay olmadı şan dünya kadar bonservis verdikleri herifleri komik paralara elden çıkarıp kiralama yarışına giriyorlar. Hayvani bir tüketim çılgınlığı var orada.
Bu pastadan payımızı fazlasıyla aldığımız sürece ok. 35 gibi komik paralara küfür de ederim.

yalnız yönetim mi göndermek istiyor yoksa barış mı gitmek istiyor

bunu bilelim önce

karakolluk fırsatçı bir herif işi gücü reyting

o yüzden taraftarın önüme yönetimi atıp reyting peşinde koşması normal
50+ teklife yönetim de tav olur yahu.

Hay sokayım ya… vermeyin lan şu adamı… paranıza sokacam… ben kaleci falan istemiyorum. Barış kalsın kimse de gelmesin…

yahu adnancığım o seviyelerde hülle işi olmaz dedin, ben de olduğunu gösterdim. gerekçesi farklı olabilir ama gedson gibi adam geldi 6 ay en iyi döneminde rize'de oynadı ve küme düştü. kimse de bir şey diyemedi. demek ki neymiş? olabiliyormuş gayet.

zaten hukuken de bir şey diyemezsin yaw. kime ne?

hull city-fb arası deli gibi trafik oluyor. etik değil ama yasal. kim ne diyebiliyor? serbest piyasa.
Yav veli ne anlatıyorsun. Gedson ile ne ilgisi var. Gedsonu biz benficaya sattık mı öyle bir madde koyduk mu ? Hayır. Tazminat maddesi olsa rize ve bjk şeyimin hüllesini bile yapamazdı. Bunda anlaşılmayacak ne var

Benfica olsa barışı satar yerine 2 tane barış koyar da bizim iş bilmezler kazıklanır garanti
Sorun burada ben de bundan endişeleniyorum. Boey örneği de ortadayken bir de. Mesela Barış satılsa o para ile u23 kaleci Sammens ve Lookman'ın alınacağını falan bilsen yine yerli diye üzülürüz, istemeyiz am bir nebze için rahat olur. Ama bunların gidip kimi alacağı meçhul mesela sırf ismi var diye çok alakasız birini de alabilirler.

Eylül olsa da çile bitse. O gelecek bu gelmeyecek gına geliyor.

Simdi bunlar baris gitti gidiyor derken diger transferleri unutur

Sonucta baris gider gerekli transferler yapilmaz ve sicariz

Şu anda Erden Timur ne alaka? Erden Timur olsa Barış Alper gitmek istemeyecek miydi?
Istese bile konu o, bu muhabirin ağzına düşmezdi başkan. 2 aydır hala kapatamadığımız yerleri kapatmamış olmazdık bence mesela. Bu anlamda bir bölge daha boşa düşecek demez endişelenmezdik. Net fiyat koyar geliyorsanız buna gelin derdik bence. Boey satışı herkesi tatmin etti olsa bile buna benzer olurdu. Ibo ile Kavuk ile bu kadar oluyor malesef. Tabi bu benim düşüncem

Geri
Üst Alt