- 15 Aralık 2011
- 17.786
- 6.887
- 1.373
Boey sattık 35 milyona, 20 harcadık sağ bekimiz yok şuan.
Ders almıyor bazılarımız.
Ders almıyor bazılarımız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda herkes hem fikirdir ama her oyuncu ederini bulursa hatta daha fazlasını ve gitmek de istiyorsa satılmalı bence.Hala Barış yerine daha iyisi alınır diyorlar ya
Barış gibi 70 maç ağlamadan her yerde oynayacak üstüne yerliyi nah bulursun
İlk iki haftayı da onun sayesinde kazandın, takımın en baskın oyuncusu an itibarıyle.
Yeri falan dolmaz.
Hülle demişsin bu arada pardon.Hull city yapsa federasyon ağızlarına eder
Bonuslarla beraber 35 diyor herifler yaşu şartlarda ben gitmek istiyorum diye direnen herife saygım falan da olmaz
Ne yapacak yav barışın geri dönüşü 50 olmaz ki. 20 tane örneği var 1-2 seneye istediklerini alamadıklarımda 15e satarlar. 15e aldığı oyuncuyu da 17ye gider satış gösterir 2 milyon kar.Bana son 20 yılda veya daha öncesinden böyle yüksek bonservisli bir topçu için yapılmış 1 tane hülle örneği verebilir misin. 50 milyon verebilen hiç bir takım hülle işine girmez, giremez. Lafta kolay ama pratikte imkansız iş. Hull city dediğin şeyi yapsa ingiltere federasyonu ebesini şey eder
Galatasaray için ederi yok… 50 milyona da benzer oyuncu alıp gelemezsin… Barış satıldın diyorsan Avrupa da başarı da istemeyin…Bu konuda herkes hem fikirdir ama her oyuncu ederini bulursa hatta daha fazlasını ve gitmek de istiyorsa satılmalı bence.
Barış için de bu rakam 50 diyebiliriz.
Sinsi herife bak sinsi herife
Bunlara prim veren GS taraftarı anlasın diyecem de olmayacak
Sinsi herife bak sinsi herife. Şampiyon olduk Nelsonla onu napcan
Niye satılsınkiBu konuda herkes hem fikirdir ama her oyuncu ederini bulursa hatta daha fazlasını ve gitmek de istiyorsa satılmalı bence.
Barış için de bu rakam 50 diyebiliriz.
O dediğin şey hemen olacak bir şey değil. 3-4 sezona anca o piyasaya düşer. 3-4 sene yaşlanmış oyuncuya hülle değil istediğini yapsınlar artık kimsenin umrunda olmaz. Mesele hemen 1-2 sezonda dönüşünü engellemekNe yapacak yav barışın geri dönüşü 50 olmaz ki. 20 tane örneği var 1-2 seneye istediklerini alamadıklarımda 15e satarlar. 15e aldığı oyuncuyu da 17ye gider satış gösterir 2 milyon kar.
Bunu engelleyecek bir olay var mı?