Hala Barış yerine daha iyisi alınır diyorlar ya

Barış gibi 70 maç ağlamadan her yerde oynayacak üstüne yerliyi nah bulursun

İlk iki haftayı da onun sayesinde kazandın, takımın en baskın oyuncusu an itibarıyle.

Yeri falan dolmaz.
Bu konuda herkes hem fikirdir ama her oyuncu ederini bulursa hatta daha fazlasını ve gitmek de istiyorsa satılmalı bence.

Barış için de bu rakam 50 diyebiliriz.

Hull city yapsa federasyon ağızlarına eder
Hülle demişsin bu arada pardon.

Bu transferlerde James’te sanırım pay vardı, az ödemek için az gösterdiler onu. Sonra uyuşmazlığa düştü, James’e bir bedel belirleyip o payı ödediler ama çok detay da hatırlamıyorum.

Genelde kimse yanaşmıyor bu işlere.

isak 1 aydir liverpool a gitmek istiyorda ne oluyor ? Mesela :asd: istediklerini vermezlerde. Donem bittiginde bir yere gitmez ise, ki olabilir ne yapcak oynamayacak mi? Bu gidene bay bay, gelene hay hay işini bırakmak gerek.
Bonuslarla beraber 35 diyor herifler ya :asd: şu şartlarda ben gitmek istiyorum diye direnen herife saygım falan da olmaz

Barış son oynadığı her maçlarda gol ve asist yaptı
Takımın en önemli oyuncusu
Boey satıldı yerine gelenlere verdiğimiz para ortada ve halen sasha boey’in yeri dolmadı
Bu sene adam satmayın bir kaleci birde akanjiyi alıp yola devam edelim

Barış gündemi ayrı, Kaleci ve stoper, sağ bek nerede? Barış giderse bir de yaş kuralına uygun bir kanat alırız herhalde.

Bana son 20 yılda veya daha öncesinden böyle yüksek bonservisli bir topçu için yapılmış 1 tane hülle örneği verebilir misin. 50 milyon verebilen hiç bir takım hülle işine girmez, giremez. Lafta kolay ama pratikte imkansız iş. Hull city dediğin şeyi yapsa ingiltere federasyonu ebesini şey eder
Ne yapacak yav barışın geri dönüşü 50 olmaz ki. 20 tane örneği var 1-2 seneye istediklerini alamadıklarımda 15e satarlar. 15e aldığı oyuncuyu da 17ye gider satış gösterir 2 milyon kar.
Bunu engelleyecek bir olay var mı?

Bu konuda herkes hem fikirdir ama her oyuncu ederini bulursa hatta daha fazlasını ve gitmek de istiyorsa satılmalı bence.

Galatasaray için ederi yok… 50 milyona da benzer oyuncu alıp gelemezsin… Barış satıldın diyorsan Avrupa da başarı da istemeyin…

Yunus için güzel bir teklif gelse belki satılır ama barış satılamaz futbolu tam olgunluk seviyesine ulaşmış üst düzey verim alacağın süreçte satılması bize ağır darbe vurur, hem ligde hem Avrupa’da takımın Osimhen ile birlikte en büyük kozu barıştır

Nedir Ulan Barış olayı

Gitmek istiyorsa aha kapı orada

Ben bizde oynamak istemeyen kim olursa olsun kalmasını istemiyorum

Gidenler değil kalanlar kazanır burası GS kardeşim

Gidenlere ne oldu gördük hep

Hem sezon basladi hem ucl basladi ,takimin en iyi hemde yerli oyuncusunu satmaya dursununda gotu yemez ,sezon başlamadan satılır ancak as oyuncular

Bariş satilmamali az klubu yakindan takip eden şampiyonluğuda avrupada da buyük sıkıntiya girecegini görür.Sistemi eksik taktigin hücumunun %40i bariş.Asla satilmamali.Alinabilecek ve garanti olan hicbir oyuncu yok olanida acayip pahali.

35e barisi satip
25 e keremi alir bunlar o potansiyel var bunlarda AMAN SATMAYIN

Niye satılsınki

Gelen parayla aynı değeri yaratamayacağını düşünüyorsan her oyuncu satışı yanlıştır.

Ne yapacak yav barışın geri dönüşü 50 olmaz ki. 20 tane örneği var 1-2 seneye istediklerini alamadıklarımda 15e satarlar. 15e aldığı oyuncuyu da 17ye gider satış gösterir 2 milyon kar.
Bunu engelleyecek bir olay var mı?
O dediğin şey hemen olacak bir şey değil. 3-4 sezona anca o piyasaya düşer. 3-4 sene yaşlanmış oyuncuya hülle değil istediğini yapsınlar artık kimsenin umrunda olmaz. Mesele hemen 1-2 sezonda dönüşünü engellemek

Geri
Üst Alt