Boey sattık 35 milyona, 20 harcadık sağ bekimiz yok şuan.

Ders almıyor bazılarımız.
O zaman hiç oyuncu satmayalim? Ya maaşını ödeyip gönderelim ya da değerini kaybedince maaşını ödeyip gönderelim epey sürdürülebilir gibi geldi bana

Bu adam CL oynayacak + belki DK görecek ligde başladı bu saatten sonra yerine yerli adam da bulamam diyeceksin 60M + yetiştirme payı bedelidir bir kuruş aşağısına bırakmıyoruz diyeceksin postalayacaksın.

Kardeşim neden yönetime sallıyorsunuz

Barış gitmek istiyor olamaz mı

Ben öyle inanıyorum

Gitmek isteyen kim olursa olsun aha kapı orada

Getirsin parayı çeksin gitsin

Baris ,ucl oynamak varken asla gitmek istemez ,dursun mobbing yapmaya kalkmaz umarım cocuga

Sinsi herife bak sinsi herife. Şampiyon olduk Nelsonla onu napcan

suarez gitmek icin yalvardigi sene liverpool zorla tuttu. suarez o sene 30 gol atti, gol krali oldu.

boyle beylik laflarin bir anlami yok. en azindan boyle bir durum olabilecegini bildigimiz icin sane’yi almis olmamiz iyi bir sey ama.

Oğuz aydın'ı kaçırmasaydık şimdiye geliştirip barış'ın stepnesi yapmıştık. Ah dursun özbek

Dedik bunları zamanında...

Barış gitti gidecek, alternatifi olacak nitelikte (TÜRK ve TR'DE YETİŞMİŞ) kanat alın koyun oraya pişsin, oynasın dedik... Başka isim yoksa Oğuz Aydın'ı kaçırmayın çıkış yapmışken dedik... Bir de üstüne Kerem'i sudan ucuza sattılar... Yunus kendi çapında bir patlama yapmış olmasaydı zaten hepten yanmıştık...

Satalım diyenlerin başlarına güneş geçti muhtemelen, sezon baslamis ucl baslamis ,yeri dolmasının imkanı yok ama satalım diyorlar ,şakamı yapiyorsunuz

55m euro kardesim
banka teminatli
ulkeye donerse sadece bizde oynayacak ozel madde

gule gule baris

3 sezondur fbyi derbilerde marizliyorsak başrol Barış sayesinde. Jesus'u, İso'su, Mou'su hiç biri çözüm üretemedi Barış'a. 3 sezonda 150 maç çıkartmış olmasına değinmiyorum bile.

Aynısını Boey için de yazıyordum. Derbilerde rakibi domine eden isimler bunlar.

Geri
Üst Alt