Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 21.955
- 16.954
- 1.148
Hayat bitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam tersine ise Boey örnek mesela. Kadro dışından 35 milyon'a gitti CL oynayıp. Tam sopalık
Sinsi herife bak sinsi herife. Şampiyon olduk Nelsonla onu napcan
O zaman hiç oyuncu satmayalim? Ya maaşını ödeyip gönderelim ya da değerini kaybedince maaşını ödeyip gönderelim epey sürdürülebilir gibi geldi banaBoey sattık 35 milyona, 20 harcadık sağ bekimiz yok şuan.
Ders almıyor bazılarımız.
Yonetim satmak istemiyor teklifleri reddediyor adam instada siyah ekrani niye paylasti sizce. Yonetimi bende elestiriyorum zaman zaman ama bu konuda yonetimin ne sucu var ?Barisi satan yönetim DEFOLSUN GITSIN
Hoca bile gecen altini cizdi kalmali diye
Yerli sınırını napıcan şimdi bu adam Dünya Kupası + CL’de 2-3 tane güzel iş yapsa napcan?O zaman hiç oyuncu satmayalim? Ya maaşını ödeyip gönderelim ya da değerini kaybedince maaşını ödeyip gönderelim epey sürdürülebilir gibi geldi bana
Oğuz aydın'ı kaçırmasaydık şimdiye geliştirip barış'ın stepnesi yapmıştık. Ah dursun özbek
Zaten öyle büyük ihtimalle. 10 milyon maaş vermişlerKardeşim neden yönetime sallıyorsunuz
Barış gitmek istiyor olamaz mı
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi